KH20x6,4 KRS

Canon KH20x6,4 KRS

302291
108 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lett vidvinkelobjektiv for bærbare applikasjoner

Canon KH20x6,4 KRS er et portabelt vidvinkelobjektiv for HDTV-produksjon. Med sitt kompakte og lette design, og en utmerket vidvinkel på nesten 60 grader, passer dette objektivet for de fleste opptakssituasjoner. Det er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever stor mobilitet, brede vidvinkler og HD-bilde fra fra linseforvrengninger.

  • HD-bilde
  • Bred vidvinkel
  • Internt fokus
  • Økologisk og ergonomisk design

Høyoppløslige bilder

Objektivet har en høy MTF over hele bildeflaten, noe som minimerer kromatisk aberrasjon, og maksimerer bildekontrasten. Sammen med høy kontrast og skarphet gir dette levende og klare HD-bilder.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på 60 garder, noe som gir de en fleksibilitet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Internt fokus

En fokusinnovasjon fra Canon som bruker et flytende optisk system for å bedre kontrollere kromatiske avvik.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er produsert med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten er de laget med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lange arbeidsdager.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.