KJ10ex4,5 IRSE

Canon KJ10ex4,5 IRSE

1005706
214 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Portabelt  zoomobjektiv med fleksibel brennvidde

Canon KJ10ex4,5 IRSE er et kompakt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Det er lett og portabelt, med et bredt omfang brennvidder, opp til 90mm med den innebygde ekstenderen, og utmerket vidvinkel på nesten 62 grader, passer dette objektivet de fleste innspillingssituasjoner.

  • Innebygd 2x ekstender
  • Bred vidvinkel
  • Rask zoom
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x ekstender

Den innebygde ekstenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 45mm,og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på 90mm..

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 62 grader, noe som gir deg en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Lett og kompakt

Med en vekt på under 2kg, og et kompakt skall, er dette objektivet lett å ha med seg både som ekstraobjektiv eller montert direkte på kameraet.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er designet med minimal miljøpåvirkning som fokus. Dessuten med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten, selv under svært lange arbeidsdager.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.