Canon KJ10ex4,5 IRSE
Artikkelnummer: 1005706

Canon KJ10ex4,5 IRSE

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
214 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Portabelt  zoomobjektiv med fleksibel brennvidde

Canon KJ10ex4,5 IRSE er et kompakt zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Det er lett og portabelt, med et bredt omfang brennvidder, opp til 90mm med den innebygde ekstenderen, og utmerket vidvinkel på nesten 62 grader, passer dette objektivet de fleste innspillingssituasjoner.

  • Innebygd 2x ekstender
  • Bred vidvinkel
  • Rask zoom
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x ekstender

Den innebygde ekstenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 45mm,og multiplisere den med 2, noe som gir deg en maksimal brennvidde på 90mm..

Bred 8,2 mm vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 62 grader, noe som gir deg en allsidighet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Lett og kompakt

Med en vekt på under 2kg, og et kompakt skall, er dette objektivet lett å ha med seg både som ekstraobjektiv eller montert direkte på kameraet.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er designet med minimal miljøpåvirkning som fokus. Dessuten med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten, selv under svært lange arbeidsdager.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen