Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nærlinse 500D 72mm

Canon Nærlinse 500D 72mm

312835
1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Canon nærbildelinse
En nærbildelinse er et optisk tilbehør for montering i objektivets filtergjenge. Linsen har positiv brytning og forkorter objektivets nærgrense. Lysmåling og eksponeringsautomatikk fungerer som vanlig, men man bør stille inn fokus manuelt.

Til EOS finnes tre typer nærbildelinser. Modellene 250D og 500D har to linser for ekstra høy bildekvalitet. Nærbildelinsen 500 har en linse, og gir god bildekvalitet med nedblending. 250D som gir sterkest forstørrelse anbefales for objektiv med brennvidder mellom 38-135mm og finnes med 52 og 58mm gjenge. 500D og 500 anbefales for objektiv med brennvidder mellom 75 og 300, og finnes med 52, 58, 72 og 77 mm gjenge.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.