Canon Øyemusling EF
Artikkelnummer: 15957

Canon Øyemusling EF

Øyemusling EF

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
119 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Original Øyemusling til de fleste Canon EOS speilreflekskameraer fra EOS 350 til nyere EOS 650D. Følger originalt med kameraet. Den gummierte kameraøyemuslingen gjør området rundt Øyestykket på kameraet godt polstret. Hensikten er å dempe støt ved kontakt og gjøre det mest mulig behagelig å se gjennom linsen, selv for deg som bruker briller. Passer bl.a. til EOS 350D/500D/550D/600D/650D
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.