Øyemusling EF

Canon Øyemusling EF

15957
109 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Original Øyemusling til de fleste Canon EOS speilreflekskameraer fra EOS 350 til nyere EOS 650D. Følger originalt med kameraet. Den gummierte kameraøyemuslingen gjør området rundt Øyestykket på kameraet godt polstret. Hensikten er å dempe støt ved kontakt og gjøre det mest mulig behagelig å se gjennom linsen, selv for deg som bruker briller. Passer bl.a. til EOS 350D/500D/550D/600D/650D

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.