Papir Semi-Gloss SG-201 A4

Canon Papir Semi-Gloss SG-201 A4

562050
189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Papir Semi-Gloss SG-201 A4
Fotoramme A4 svart
KUTTEMASKIN TITANIUM 32CM
617 NOK
Papir Semi-Gloss SG-201 A4
Functional Form Saks 21cm Svart
Fotoramme A4 hvit
457 NOK
Canon Papir Semi-Gloss SG-201 A4 Papir med halvblank overflate og samme tekstur som et ekte fotopapir. Dette harpiksbelagte kvalitetspapiret gir strålende fotografier med redusert glans og en mykere overflate. Vekt 260g
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.