Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

PIXMA iX6850

Canon PIXMA iX6850

1010038
  • Skriv ut bilder opp til A3+
  • Trådløse utskrifter fra datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett
  • FINE 5-fargesystem gir en minste blekkdråpevolum på 1 pl
  • Canon PRINT-app
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Denne A3+-kontorskriveren har Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling, og i tillegg kan den skrive ut fra mobile enheter. 5 separate blekkassetter skriver ut forretningsdokumenter og bilder på en effektiv måte. Ultrakompakt A3+-bedriftsskriver med høy ytelse Enkel deling med trådløs tilkobling og Ethernet-tilkobling Utskrifter med enestående kvalitet og ingen sløsing med 5 separate blekkassetter som skiftes ut individuelt Superrask utskrift av dokumenter med A4 ISO ESAT 14,5 bilder/minutt i sort-hvitt og 10,4 bilder/minutt i farger Skriv ut mer for mindre med XL- og XXL-blekk (tilleggsutstyr) Kompakt A3+-kontorskriver Denne A3+-skriveren er ultrakompakt og stilig, og den har 5 separate blekkassetter som skriver ut dokumenter og bilder med overlegen kvalitet. Det er den ideelle skrivebordsløsningen for utskrift av store Excel-ark, bedriftsplakater og bilder. Smarte tilkoblingsmuligheter Med både Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling er det enkelt å dele mellom flere PC-er via et kontornettverk. Last ned Canons PIXMA Printing Solutions app for å skrive ut fra smartenhetene dine. Den støtter også Apple AirPrint og Google Cloud Print. Overlegen kvalitet Systemet med 5 separate blekkassetter inkluderer pigmentsort blekk for skarp og klar tekst og dye-fargeblekk for vakre bilder med fotolabkvalitet. For mer effektive utskrifter trenger du bare å skifte den fargen som er gått tom. Rask utskrift Ingen ventetid for vakre utskrifter. Takket være Canons FINE-teknologi har denne skriveren en rask utskriftshastighet for A4-dokumenter på 14,5 bilder/minutt i svart-hvitt og 10,4 bilder/minutt i farger, og den kan skrive ut kantløse bilder på 10 x 15 cm med fotolabkvalitet på ca. 36 sekunder. Spar penger med XL-blekk Skriv ut mer for mindre. XL-blekkassetter (tilleggsutstyr) gir betydelig flere sider, noe som fører til 30 % besparelser per side sammenlignet med blekkassetter med standard størrelse. Det pigmentsorte XXL-blekket (tilleggsutstyr) lar deg skrive ut opptil 1000 sider i sort-hvitt. Eksklusivt innhold Dra nytte av tilgang til en stor mengde kreativt innhold av profesjonell kvalitet med CREATIVE PARK PREMIUM. Det er enkelt å lage og skrive ut plakater og forretningsdokumenter ved hjelp av maler fra den eksklusive løsningsmaltjenesten. r)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.