Canon Powershot G5 X II bundle
Canon Powershot G5 X II bundle
Canon Powershot G5 X II bundle
Canon Powershot G5 X II bundle
Canon Powershot G5 X II bundle
Canon Powershot G5 X II bundle
Artikkelnummer: 1046220

Canon Powershot G5 X II bundle

Allround kompaktkamera for foto, video og vlogg med ekstrabatteri

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • Tiltbar selfie-skjerm og uttrekkbar digital søker
 • Film i 4K eller FullHD 120p
 • Stor sensor og lyssterkt objektiv med 5X optisk zoom
11 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon Powershot G5X II - Allroundkamera for reise, eventyr eller hverdags

Canon Powershot G5 X II har litt større zoomområde enn mange andre kompaktkameraer med 1” sensorer, noe som gjør den perfekt når du vil være ekstra fleksibel og kunne fotografere på både korte og lange avstander. G5X II har effektiv bildestabilisering og lyssterk optikk som hjelper deg å ta skarpe bilder og vakre filmer selv når lyset ikke er på sitt beste. Kameraet tar bilder i både JPG og RAW med en oppløsning på 20,1 megapiksler og kan ta bilder i 4K eller FullHD opptil 120p.

Fordeler

 • Allroundkamera med lyssterk optikk med 5x zoom (tilsvarer 24-120 mm f/1,8-2,8)
 • Innebygd digital OLED-søker av popup-variant
 • Film i 4K eller i FullHD opp til 120p
 • 1" sensor og kraftig DIGIT 8 bildeprosessor gir høy bildeytelse
 • Rask autofokus og serieopptak
 • Koble til tilbehør via blitssko
 • ND filter 3-trinns
 • Kameraet kan lades via USB
 • Overfør bilder og fjernstyr kameraet ditt via WiFi og Bluetooth
 • Kompakt størrelse, lett vekt og vinklet berøringsskjerm med selfie-modus

Innebygd digital søker for solfylte dager og god følelse

Powershot G5 X II har enkel håndtering, effektiv 5-akset bildestabilisering og en innebygd digital søker av pop-up variant. Den digitale søkeren gjør det lettere for deg å fotografere i sterkt lys, enn når du bruker skjermen, da det ikke er refleksjoner når du ser på søkeren. Det er også en viss følelse av å bruke søker når du står fastere og konsentrerer deg om å ta bildet.

Film i 4K eller FullHD 120p

Ta bilder i 4K eller hvis du vil fotografere med høyere bildefrekvens i FullHD opptil 120 bilder per sekund for å få flotte sakte filmsekvenser. Den effektive bildestabiliseringen sørger for at den ikke rister og at du får jevne og medgjørlige filmer. Det er også 3-trinns ND-filtre i kameraet slik at du kan få optimale lukkerhastigheter for film, selv om lyset eller solen skinner sterkt.

Stor sensor og lyssterk linse gir høy bildeytelse

Canon PowerShot G5X II har en 20,1 megapiksler 1,0"-sensor som lar deg få flotte bilder av høy kvalitet og høy oppløsning for alle moduser. Kameraets lyssterke f/1,8-2,8-objektiv med brennvidder tilsvarende 24-120 mm tillater du kan ta alt fra makrobilder, landskap, gater, livsstiler til portretter med lys bakgrunnsuskarphet. Sammen med digital og optisk zoom får du opptil 20x zoom når du kombinerer zoomfunksjonene.

Superrask autofokussystem

Kameraets autofokus fokuserer direkte på objekter, ansikter eller punktet du har valgt. Det superraske autofokussystemet inneholder 31 punkter for bred dekning over hele bildet som du raskt kan kontrollere via berøringsskjermen.

Ta bilder i RAW opptil 30 bilder per sekund med RAW-serie

Den nye DIGIC 8 bildeprosessoren gjør det mulig å ta opptil 30 RAW-bilder per sekund (uten autofokus) ved hjelp av RAW-Burst-funksjonen. Dette lar deg fange action og fryse hendelser med kontinuerlig serieopptak for å fange det nøyaktige øyeblikket uten å gå glipp av en eneste hendelse. Vanlig hastighet for bildeserier med autofokus er 8 bilder per sekund.

Overfør bilder og fjernstyr kameraet ditt via WiFi og Bluetooth

Wifi lar deg både fjernstyre kameraet via en app i telefonen og du kan se Live View-bildet på telefonskjermen. Wifi-tilkoblingen og fjernkontrollen hjelper deg med å nå dine mål, da du kan plassere kameraet og kontrollere det via telefonen. Bruk telefonen som fjernkontroll og lag kreative selvportretter eller start og kontroller innspillingen av filmene og vloggene dine. Gjennom Appen kan du også gjøre posisjoner i kameraet og overføre bilder direkte til telefonen for publisering direkte på sosiale medier.

Kompakt størrelse, lett vekt og vinklet berøringsskjerm med selfie-modus

Kameraet veier 340, noe som gjør dette til et relativt ryddig kompaktkamera med sterke bilde- og fotoegenskaper. Berøringsskjermen kan vinkles med selfie-modus slik at du kan ta bilder eller filme i rare vinkler som kan belaste både rygg og knær, men fremfor alt gjør det det lettere når du vil filme eller ta bilder av deg selv.

Leveres med

 • Canon Powershot G5X II
 • Håndleddsstropp WS-DC12
 • Batteri NB-13L
 • Batterilader CB-2LHE
 • Strømkabel
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen