Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Artikkelnummer: 1059552

Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM

Super telezoom med imponerende ytelse og fleksibilitet i kompakt design

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Blender f/2,8 i hele zoomomfanget
 • Optisk bildestabilisator i 5,5 trinn
 • Letteste i sin klasse på 2,59 kg
148 736 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon RF 100-300 mm f/2,8L IS USM er en supertelezoom som oppfyller behovet for førsteklasses kvalitet og utvider EOS R-systemet og RF-objektivserien for både fotografer og filmskapere. Med RF 100-300mm f/2,8L IS USM oppnås helt ny fleksibilitet og ytelse i et kompakt og lett design. Med sitt praktiske zoomomfang, nærgrense på 1,8 m med 0,16x forstørrelse, fast blenderåpning, robust konstruksjon og enestående bildekvalitet, appellerer objektivet først og fremst til profesjonelle fotografer og entusiaster som spesialiserer seg på sportsfotografering – fra innendørs arrangementer til motorsport.

Fordeler

 • Brennvidde på 100-300 mm
 • Blenderåpning f/2,8 i hele zoomomfanget
 • Letteste i sin klasse på 2,59 kg
 • Optisk bildestabilisator i 5,5 trinn
 • Stillegående, rask autofokus med Dual Nano USM-motorer

Enestående fleksibilitet

Objektivet har en superkompakt design og er den letteste zoomen i sin klasse med 2,59 kg – bare 190 g tyngre enn det faste objektivet EF 300 mm f/2,8L IS II USM. Her er den fulle fleksibiliteten til zoomen, matchet med ytelsen til et fast objektiv. Den kompakte størrelsen og ytelsen er muliggjort av RF-fatningen som er så sentralt i EOS R-systemet. Med det banebrytende fatningen opprettholder objektivet en blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet og leverer lynrask og nøyaktig autofokus og sporing. Zoomen er også det første profesjonelle RF-superteleobjektivet med en linsering, pluss en ny tilpassbar L.FN-knapp innen rekkevidde. Alt dette gir større tilpasningsmuligheter og større manuell kontroll.

Imponerende optisk ytelse og fantastisk bildekvalitet

Den lyssterke blenderen på f/2,8 er perfekt for fotografering under dårlige lysforhold og for å kontrollere dybdeskarpheten i mer dramatiske bilder. Den sirkulære blenderåpningen med 9 blader skaper også attraktive bakgrunnsslør. Alt dette støttes av den nye bildestabiliseringsmekanismen, basert på IS-systemene som finnes i L-seriens superteleobjektiver. Mekanismen stabiliserer seg i 5,5 stopp, som kan økes til 6 stopp hvis den brukes sammen med bildestabilisering i kameraet – alt takket være høyhastighets RF-kommunikasjon. Denne stabiliseringen, i tillegg til muligheten til å fotografere under dårligere lysforhold med langsommere lukkerhastigheter, er perfekt for håndholdt fotografering og filming av objekter i rask bevegelse. Systemet kan til og med oppdage når et stativ brukes og slå av bildestabilisering automatisk.

Rask fokusering og høyeste bildekvalitet

RF 100-300mm f/2,8L IS USM er Canons aller første superteleobjektiv med Dual Nano USM-motorer, som sikrer svært rask fokusering og høyeste bildekvalitet i hele zoomområdet, da to fokusgrupper styres uavhengig av hverandre .

Bygget for profesjonelle fotografer

RF 100-300mm f/2,8L IS USM garanterer utmerket holdbarhet og pålitelighet for profesjonell bruk. Konstruksjonen har støv- og værbestandige tetninger som tåler mange forskjellige værforhold og tøffe miljøer. Fluorbelegg sørger for at frontlinsen lett kan rengjøres. Varmeskjoldbelegget introdusert for EF 400mm f/2,8L IS III USM og EF 600mm f/4L IS III USM brukes også for RF 100-300mm f/2,8L IS USM. Dette er nå standard for alle RF-superteleobjektiver og forhindrer ytelsesforringelse i høye temperaturer.

Leveres med

 • Canon RF 100-300mm f/2,8L IS
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
 • Linseveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen