Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Canon RF 1200mm f/8 L IS USM
Artikkelnummer: 1054801

Canon RF 1200mm f/8 L IS USM

Fleksibelt superteleobjektiv bygd for det ekstreme

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • 1200 mm brennvidde - perfekt for sport- eller naturfotografering
 • Kompatibel med både 1,4x og 2x RF telekonvertere
 • Lettere vekt sammenlignet med EF-modellen
274 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon RF 1200 mm f/8L IS USM flytter grensene til RF-objektiver og setter nye standarder for kategorien, med sin ekstreme forstørrelse som tilbyr uovertruffen fotografering av fjerne motiver. Med en svimlende brennvidde på 1200 mm har dette objektivet en intelligent design som gir utrolig optisk ytelse og optimal fleksibilitet. Med en imponerende optisk bildestabilisator og store blenderåpning åpner dette førsteklasses RF-objektivet i L-serien opp en rekke fotomuligheter, fra sport og dyreliv til nyhetsinnsamling og overvåking – og gir deg et sett som enkelt fanger opp hendelser på langt hold, under eksepsjonelle omstendigheter og i enestående detalj.

Fordeler

 • 1200 mm brennvidde - perfekt for sport- eller naturfotografering
 • Kompatibel med både 1,4x og 2x RF telekonvertere
 • Lettere vekt sammenlignet med EF-modellen
 • Rask og nøyaktig USM autofokusmotor
 • Opptil 4-trinns bildestabilisering
 • Tettet mot støv og fuktighet
 • Minste fokusavstand på 4,3m

Kraftig rekkevidde fra et fleksibelt objektiv

Canon RF 1200 mm f/8L IS USM er et superteleobjektiv som skaper større valgmuligheter og oppfyller behovene til deg som profesjonell fotograf. I tillegg til den utrolige rekkevidden kan fotografer doble brennvidden når de parer objektiver med RF 1,4x eller RF 2x telekonvertere, med AF-fotografering og IS-funksjon. Canon RF 1200 mm f/8L IS USM gir fotografer muligheten til å fange utrolige detaljer i motiver på en fantastisk lang avstand. Det intelligente og nydesignede optiske systemet gjør det mulig å oppnå disse utrolige brennviddene i et design som er mindre og lettere enn tradisjonelle superteleobjektiver av denne typen. Canon RF 1200 mm f/8L IS USM er betydelig redusert i størrelse enn EF-motstykkene og er mer enn 13 kg lettere og 30 cm kortere enn sin legendariske forgjenger EF 1200 mm f/5,6L USM.

Uovertruffen optisk ytelse

Canon RF 1200 mm f/8L IS USM har kraftig bildestabilisering på opptil 4 trinn for å redusere risting og produsere skarpe detaljerte bilder. Den tilbyr også en stor maksimal f / 8 blenderåpning for denne brennvidden, som gir utmerket ytelse og bildekvalitet. I tillegg kan den 9-bladede sirkulære blenderåpningen bevege seg i trinn på 1/8, noe som resulterer i jevnere overganger mellom blenderåpninger under videoopptak. Med sine fluoritt-, Super UD- og UD-elementer tilbyr Canon RF 1200 mm f/8L IS USM upåklagelig bildeoppløsning og utmerket kromatisk aberrasjonskorreksjon. ASC-belegg er kombinert med den oppdaterte linsedesignen for å minimere skygger og gjenskinn. Selv med den ekstra optikken i disse objektivene har Canon klart å redusere fokusavstanden til 4,3m, noe som gjør at motiver kan spores på svært lang avstand.

Superteleobjektiv bygget for det ekstreme

Høyytelses USM autofokus

Canon RF 1200 mm f/8L IS USM er utstyrt med en raskere og mer nøyaktig autofokus som utnytter den ekstra kraften som er tilgjengelig i det nye R-festet. Autofokusalgoritmen i objektivet er forbedret for å gi deg et enda roligere og mer presist fokus. Objektivet er perfekt for deg som fotograferer ekstremt raske hendelser hvor resultatet skal være skarpt.

Robust, profesjonell konstruksjon

Canon RF 1200 mm f/8L IS USM er bygget for å håndtere en rekke utfordrende opptaksscenarier, fra høye temperaturer til våte eller støvete omgivelser. Det er designet med en støv- og sprutsikker forsegling rundt brytere og fokusringer for å hindre at skitt eller vann kommer inn i objektivet. For å hindre at olje, vann eller støv fester seg til fronten av objektivet, påføres et fluorbelegg på frontelementet. Det har også et svært reflekterende infrarødt varmeskjold, som lar fotografer fotografere i lange perioder, selv i varmt klima. Dette hvite belegget gir utmerket UV-værbestandighet og bidrar til å senke temperaturen på linsehuset for å opprettholde optisk kvalitet. Med suveren teknologi og avansert optisk design, tilbyr Canon RF 1200 mm f/8L IS USM kompromissløs ytelse i alle værforhold for å sikre at fotografer kan fange fjerne motiver på lengre avstander enn noen gang før.

Leveres med

 • Canon RF 1200 mm f/8L IS USM
 • Frontlinsedeksel (E-180E)
 • Bakre linsedeksel (RF)
 • Drop-in skruefilterholder 52 (WIII)
 • Solblender (ET-160 WIII)
 • Mykt objektivetui (LS600)
 • Stativfeste
 • Instruksjoner for bruk
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen