Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM
Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM
Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM
Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM
Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM
Artikkelnummer: 1045405

Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM

Ultravidvinkelzoom til Canons speilløse systemkamera med RF-fatning

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Lyssterk vidvinkelzoom med bildestabilisering og værtett konstruksjon
 • Nano USM-motor for rask, myk og nøyaktig fokusering
 • Høy skarphet over hele bildet, helt ut i kantene
29 480 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon RF 15-35 mm f/2.8L - et lyssterkt objektiv med ultravidvinkelzoom

En ultravidvinkelzoom i EOS R-systemet med fem-trinns bildestabilisering og en USM-motor for stillegående og presis fokusering. Objektivet er svært lyssterkt og med sin blenderåpning på 2,8 i hele zoomområdet er det perfekt for fotografering selv i lite lys og der det kreves liten dybdeskarphet. Brennvidden på 15-35mm gjør objektivet til Canons bredeste i EOS R-systemet, som er bra for for eksempel fotografering av landskap og arkitektur. Canon RF 15-35 mm f/2.8L IS USM er objektivet som kan følge med under alle forhold da det har en værbestandig konstruksjon og et belegg på linsene som beskytter mot vanndråper og støv.

Fordeler

 • Lyssterkt objektiv - f/2,8
 • Objektivet med størst vinkel i EOS R-systemet
 • Bildestabilisering i fem trinn - for både foto og film
 • Nano USM-motor for rask, jevn og presis fokusering
 • Værbestandig konstruksjon for fotografering under alle forhold

Bildestabilisering for både film og foto

Canons bildestabilisator hjelper til med å redusere uskarphet som forårsakes av uønskede kamerabevegelser fra fotografen. Bildestabilisering lar deg fotografere med 5 trinn lengre lukkerhastighet, som sammen med objektivets høye lysstyrke gjør det lettere å fotografere under dårlige lysforhold. Dette gir også en stor fordel når du filmer ved å gjøre filmene mye mer stabile og medgjørlige.

Endre innstillingene dine direkte på objektivet med Lens Control Ring

Objektivet er utstyrt med en objektivkontrollring som lar deg endre for eksempel blenderåpning, lukkerhastighet, ISO eller eksponeringskompensasjon ved å vri på ringen og dermed kunne endre innstillingene dine raskt uten å måtte gjøre det i kameraet, men du kan fortsette å fotografere og slå på for eksempel for å justere eksponeringen.

Fokuser raskt og nesten lydløst

Objektivet har en stillegående og rask Nano USM-fokusmotor som gir en jevn kontinuerlig fokus under både foto og film. Nano USM er en raffinert og mindre lineær variant av de tradisjonelle USM fokusmotorene, som gjør den liten og kompakt. Nano USM er tilpasset for at Canon Dual Pixel skal fungere raskt og gi jevne overganger i video.

Leveres med

 • Canon RF 15-35mm F2.8 L IS USM
 • Solblender EW-88F
 • Objektivetui LP1222
 • Linsedeksel
 • Linsedeksel E-82 II
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.