RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

1044975
 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
 • RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera
 • Nano USM autofokus som kombinerer de beste fordelene fra STM- og USM teknologi
11 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
Pusseklut mikrofiber
12 687 NOK
RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Variabelt ND-filter NDX 2-400 72MM (1-8 trinn)
13 283 NOK

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passer til nesten alt

Dette objektivet dekker de fleste brennvider som du kan tenkes å ha bruk for, alle brennvidder mellom 24 og 240mm – alt i et eneste objektiv. Dette passer bra for deg som fotograferer alt fra landskap, Lifestyle, portrett eller fugl og sport på lang avstand. Den effektive bildestabiliseringen og lynraske autofokusen sørger for at du får skarpe bilder.

Fordeler

 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
 • RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera
 • Focus/kontroll-ring

10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)

Med et brennviddeområde på 24-240mm får du 10x zoom noe som gjør at du dekker de fleste situasjoner med et eneste objektiv. Dette er perfekt for deg som ikke vil bære rundt på flere tunge objektiv men bare ha en portabel løsning som er perfekt på f.eks reiser eller fotograferinger der avstanden kan variere veldig.

Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)

Bildestabiliseringen har blitt målt opp til tilsvarende 5-trinn som innebærer at kamerarystelser reduserer kraftig og du kan fotografere på tregere lukkertider enn hva som tidligere har vært mulig. Bildestabiliseringen utgjør en stor forskjell når du filmer da den arbeider effektiv og stille og du får jevne og følgende filmklipp.

Rask og effektiv autofokus

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerer de beste fordelene ved STM- og USM teknologi og sammen med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en stille, rask og effektiv autofokus som du kan stole på.

RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera

Dette objektivet passer på Canons speilløse fullformatskamera med RF-fatning og er konstruert deretter med den nøyaktige avstanden for optimal funksjon og prestasjon. Dette gjør at du ikke behøver noen adapter til ditt speilløse Canon fullformat.

Leveres med

 • Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM
 • Objektivdeksel E-72II
 • Bakre objektivdeksel
 • Brukermanual
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.