Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Artikkelnummer: 1044975

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
10 971 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passer til nesten alt

Dette objektivet dekker de fleste brennvider som du kan tenkes å ha bruk for, alle brennvidder mellom 24 og 240mm – alt i et eneste objektiv. Dette passer bra for deg som fotograferer alt fra landskap, Lifestyle, portrett eller fugl og sport på lang avstand. Den effektive bildestabiliseringen og lynraske autofokusen sørger for at du får skarpe bilder.

Fordeler

 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
 • RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera
 • Focus/kontroll-ring

10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)

Med et brennviddeområde på 24-240mm får du 10x zoom noe som gjør at du dekker de fleste situasjoner med et eneste objektiv. Dette er perfekt for deg som ikke vil bære rundt på flere tunge objektiv men bare ha en portabel løsning som er perfekt på f.eks reiser eller fotograferinger der avstanden kan variere veldig.

Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)

Bildestabiliseringen har blitt målt opp til tilsvarende 5-trinn som innebærer at kamerarystelser reduserer kraftig og du kan fotografere på tregere lukkertider enn hva som tidligere har vært mulig. Bildestabiliseringen utgjør en stor forskjell når du filmer da den arbeider effektiv og stille og du får jevne og følgende filmklipp.

Rask og effektiv autofokus

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerer de beste fordelene ved STM- og USM teknologi og sammen med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en stille, rask og effektiv autofokus som du kan stole på.

RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera

Dette objektivet passer på Canons speilløse fullformatskamera med RF-fatning og er konstruert deretter med den nøyaktige avstanden for optimal funksjon og prestasjon. Dette gjør at du ikke behøver noen adapter til ditt speilløse Canon fullformat.

Leveres med

 • Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM
 • Objektivdeksel E-72II
 • Bakre objektivdeksel
 • Brukermanual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.