Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM
Artikkelnummer: 1044975

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Objektivet som passer til nesten alt

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
10 882 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Dette objektivet dekker de fleste brennvider som du kan tenkes å ha bruk for, alle brennvidder mellom 24 og 240mm – alt i et eneste objektiv. Dette passer bra for deg som fotograferer alt fra landskap, Lifestyle, portrett eller fugl og sport på lang avstand. Den effektive bildestabiliseringen og lynraske autofokusen sørger for at du får skarpe bilder.

Fordeler

 • 10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)
 • Stille, rask og effektiv autofokus
 • RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera
 • Focus/kontroll-ring

10x zoom i et eneste objektiv (24-240mm)

Med et brennviddeområde på 24-240mm får du 10x zoom noe som gjør at du dekker de fleste situasjoner med et eneste objektiv. Dette er perfekt for deg som ikke vil bære rundt på flere tunge objektiv men bare ha en portabel løsning som er perfekt på f.eks reiser eller fotograferinger der avstanden kan variere veldig.

Effektiv bildestabilisering (tilsvarende 5-trinn)

Bildestabiliseringen har blitt målt opp til tilsvarende 5-trinn som innebærer at kamerarystelser reduserer kraftig og du kan fotografere på tregere lukkertider enn hva som tidligere har vært mulig. Bildestabiliseringen utgjør en stor forskjell når du filmer da den arbeider effektiv og stille og du får jevne og følgende filmklipp.

Rask og effektiv autofokus

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerer de beste fordelene ved STM- og USM teknologi og sammen med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en stille, rask og effektiv autofokus som du kan stole på.

RF-Mount for maksimal ytelse på Canons speilløse fullformatskamera

Dette objektivet passer på Canons speilløse fullformatskamera med RF-fatning og er konstruert deretter med den nøyaktige avstanden for optimal funksjon og prestasjon. Dette gjør at du ikke behøver noen adapter til ditt speilløse Canon fullformat.

Leveres med

 • Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM
 • Objektivdeksel E-72II
 • Bakre objektivdeksel
 • Brukermanual
Godt å vite! Premium Kitet inkluderer et UV-filter som beskytter objektivet og en solblender for å minimere refleksjoner og strølys.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen