Cashback 550 kr
Artikkelnummer: 1056764

Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM

Lyssterkt og kompakt vidvinkelobjektiv med utrolig optisk ytelse

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-23
Butikklager:
 • Kompakt 24 mm fast objektiv
 • Lyssterk 9-blads blender f/1,8
 • 5-trinns optisk bildestabilisator (CIPA-standard)
8 212 NOK

Canon Lens Cashback

Akkurat nå kan du få 550 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Canon. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet på Canons nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM er et kompakt og fleksibelt 24mm fast vidvinkelobjektiv, som er gjort mulig takket være det intelligente designet i Canons RF-fatning. Den er lyssterk, har bildestabilisering og utmerker seg i dårlige lysforhold med maksimal blenderåpning på f/1,8 og 9-blads sirkulær blender. Dette skaper også en fin myk bakgrunn, slik at objektet fremstår skarpt i bildet. Når det brukes med et APS-C-sensorkamera, gir det også en effektiv brennvidde tilsvarende 35 mm.

Fordeler

 • Kompakt 24 mm fast objektiv
 • Lyssterk 9-blads f/1,8 blender
 • 5-trinns optisk bildestabilisator (CIPA-standard)
 • Kombinert 6,5-trinns bildestabilisator med noen EOS R-kamerahus (CIPA-standard)
 • Kompakt og lett, kun 270 g
 • Steppermotor med gir
 • Minste nærgrense 14 cm med forstørrelse 0,5x

Rask og nøyaktig autofokus

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM veier kun 270 g og har en steppermotor med gir, for rask og stillegående fokusering – perfekt for reise- og landskapsfotografer som ønsker å fotografere på farten. Med et minimum nærgrense på 14 cm (0,5x forstørrelse) har dette objektivet et virkelig stort kreativt potensial. Her kan fotografer og vloggere fokusere ekstremt nært objektene sine og likevel fange miljøet rundt dem.

Avansert optisk ytelse

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM har overlegen optisk ytelse og forbedret håndtering. Den er utstyrt med en justerbar funksjonsring, slik at fotografer enkelt kan finjustere ISO, blenderåpning og bytte mellom AF-metoder. Med den spesielle fokusringen gir denne modellen også større kontroll under manuell fokusering. Når RF 24mm f/1,8 Macro IS STM brukes med kompatible kameraer, vises objektivinformasjonen, og skaper enda bedre fokuseringshjelp. Med 11 linser i 9 grupper bruker linsen Super Spectra antirefleksbehandling for å forhindre gjenskinn og lette slør. Resultatet er bilder av høy kvalitet – hver gang. Stillbilder og filmsekvenser blir veldig jevne og stødige og objektivet har en 5-trinns optisk stabilisator som utvides til 6,5 trinn når den brukes med et kamerahus i EOS R-serien som har en innebygd bildestabilisator.

Avansert teknologi gir mer kreativ frihet

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM er basert på den sofistikerte designen til RF-serien, har avansert linseteknologi i en lett og fleksibel størrelse og tar eksepsjonelt skarpe bilder – hvor som helst. Med vidvinkelen og den lyssterke blenderen til RF 24mm f/1,8 Macro IS STM kan fotografer ta bilder og filmsekvenser av høy kvalitet, selv under dårlige lysforhold. Et perfekt valg for alle som ønsker å utforske verden rundt og i kvaliteten som et objektiv med fast brennvidde gir.

Leveres med

 • Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
 • Bakre linsedeksel
 • Linsedeksel E-52II
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen