Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
Artikkelnummer: 1056764

Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM

Lyssterkt og kompakt vidvinkelobjektiv med utrolig optisk ytelse

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Kompakt 24 mm fast objektiv
 • Lyssterk 9-blads blender f/1,8
 • 5-trinns optisk bildestabilisator (CIPA-standard)
8 549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM er et kompakt og fleksibelt 24mm fast vidvinkelobjektiv, som er gjort mulig takket være det intelligente designet i Canons RF-fatning. Den er lyssterk, har bildestabilisering og utmerker seg i dårlige lysforhold med maksimal blenderåpning på f/1,8 og 9-blads sirkulær blender. Dette skaper også en fin myk bakgrunn, slik at objektet fremstår skarpt i bildet. Når det brukes med et APS-C-sensorkamera, gir det også en effektiv brennvidde tilsvarende 35 mm.

Fordeler

 • Kompakt 24 mm fast objektiv
 • Lyssterk 9-blads f/1,8 blender
 • 5-trinns optisk bildestabilisator (CIPA-standard)
 • Kombinert 6,5-trinns bildestabilisator med noen EOS R-kamerahus (CIPA-standard)
 • Kompakt og lett, kun 270 g
 • Steppermotor med gir
 • Minste nærgrense 14 cm med forstørrelse 0,5x

Kompakt 24 mm fast objektiv

Rask og nøyaktig autofokus

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM veier kun 270 g og har en steppermotor med gir, for rask og stillegående fokusering – perfekt for reise- og landskapsfotografer som ønsker å fotografere på farten. Med et minimum nærgrense på 14 cm (0,5x forstørrelse) har dette objektivet et virkelig stort kreativt potensial. Her kan fotografer og vloggere fokusere ekstremt nært objektene sine og likevel fange miljøet rundt dem.

Avansert optisk ytelse

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM har overlegen optisk ytelse og forbedret håndtering. Den er utstyrt med en justerbar funksjonsring, slik at fotografer enkelt kan finjustere ISO, blenderåpning og bytte mellom AF-metoder. Med den spesielle fokusringen gir denne modellen også større kontroll under manuell fokusering. Når RF 24mm f/1,8 Macro IS STM brukes med kompatible kameraer, vises objektivinformasjonen, og skaper enda bedre fokuseringshjelp. Med 11 linser i 9 grupper bruker linsen Super Spectra antirefleksbehandling for å forhindre gjenskinn og lette slør. Resultatet er bilder av høy kvalitet – hver gang. Stillbilder og filmsekvenser blir veldig jevne og stødige og objektivet har en 5-trinns optisk stabilisator som utvides til 6,5 trinn når den brukes med et kamerahus i EOS R-serien som har en innebygd bildestabilisator.

Et vidvinkelobjektiv med avansert optisk ytelse

Avansert teknologi gir mer kreativ frihet

RF 24mm f/1,8 Macro IS STM er basert på den sofistikerte designen til RF-serien, har avansert linseteknologi i en lett og fleksibel størrelse og tar eksepsjonelt skarpe bilder – hvor som helst. Med vidvinkelen og den lyssterke blenderen til RF 24mm f/1,8 Macro IS STM kan fotografer ta bilder og filmsekvenser av høy kvalitet, selv under dårlige lysforhold. Et perfekt valg for alle som ønsker å utforske verden rundt og i kvaliteten som et objektiv med fast brennvidde gir.

Leveres med

 • Canon RF 24mm f/1,8 Macro IS STM
 • Bakre linsedeksel
 • Linsedeksel E-52II
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.