Canon RF 28-70mm f/2L USM
Canon RF 28-70mm f/2L USM
Artikkelnummer: 1040850

Canon RF 28-70mm f/2L USM

Lyssterk normalzoom med høy ytelse

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Canons mest lyssterke normalzoom på f/2
 • Høytpresterende bildekvalitet og skarphet
 • Stille og rask USM-autofokusmotor
41 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterk normalzoom for Canons speilløse fullformatkamera.

På grunn av den høye lysstyrken på f/2 i hele zoomområdet, kan dette objektivet levere skarpe bilder med liten dybdeskarphet og en fast linseaktig følelse. RF 28-70mm f / 2 USM har en enestående lysstyrke, bildekvalitet og skarphet, som passer for fotografen på farten, under bryllup, fotojournalistikk eller hverdags. Dette er objektivet for deg som liker liten dybdeskarphet tilsvarende en fast lyssterk optikk, men som setter pris på fordelene med et zoomobjektiv.

Fordeler

 • Canons lyseste normalzoom på f/2
 • Høy ytelse bildekvalitet og skarphet
 • Stillegående og rask USM autofokusmotor
 • Objektivkontrollring
 • Canon L-serien

Lyssterk linse over hele zoomområdet

Canon RF 28-70mm f/2 har en konstant blenderåpning på f/2 som lar deg fotografere med blenderåpning 2 på hele zoomområdet, noe som lar deg fotografere med virkelig liten dybdeskarphet og i situasjoner med lite lys. Takket være den store blenderåpningen kan du lage bilder med uskarp bakgrunn med vakker bakgrunnsuskarphet for å skape en "drømmende" følelse.

Ni blenderåpninger for en vakker bakgrunnsuskarphet

Med 9 avrundede blenderlameller blir bakgrunnsuskarphet og overgangen fra skarphet til uskarphet myk og behagelig. Punkter og strukturer i uskarpheten blir også avbildet myke uten forstyrrende kanter og hjørner.

Fang øyeblikk med rask og stillegående autofokus

USM-motoren (Ultrasonic Motor) er av typen ring med AF-algoritme som gjør den raske autofokusen nesten lydløs, sammen med Canon EOS R stille opptaksmodus blir det en nesten lydløs kombinasjon. Det er også mulig å justere fokus manuelt, uten å måtte skru av autofokus. Minste nærgrense er 39 centimeter, noe som betyr at du kan komme veldig nært motivet ditt.

Endre innstillingene dine direkte på objektivet med Lens Control Ring

Objektivet er utstyrt med en objektivkontrollring som lar deg endre for eksempel blenderåpning, lukkerhastighet, ISO eller eksponeringskompensasjon ved å vri på ringen og dermed kunne endre innstillingene dine raskt uten å måtte gjøre det i kameraet, men du kan fortsette å fotografere og raskt slå på for å justere eksponeringen, for eksempel.

Leveres med:

 • RF 28-70mm f / 2L USM
 • Frontlinsedeksel E-95
 • Bakre objektivdeksel EF
 • Solblender EW-103
 • Objektivetui LP1424
 • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen