Cashback 2 800 kr
Artikkelnummer: 1040852

Canon RF 50mm f/1,2L USM

Svært lyssterkt normalobjektiv til R-systemet

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Ekstremt lyssterk
 • Konstruert for høy skarphet og optisk prestasjon
 • Fotografer med ekstremt kort dybdeskarphet
29 737 NOK

Canon Lens Cashback

Akkurat nå kan du få 2800 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Canon. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet på Canons nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonell fast standardoptikk for Canons nye RF-mount. Objektivet er ekstremt lyssterkt med den høye lysstyrken på f/1,2 som lar deg fotografere når lyset er svakt og den store blenderåpningen gir deg muligheten til å fotografere med virkelig kort dybdeskarphet, for å kunne lage atmosfæriske og drømmende bilder med en uskarp bakgrunn og et høyt fokus på motivet i fokus. Canon RF 50mm f/1,2 L USM er perfekt for reiser, bryllup, portretter eller hverdagsliv takket være sin høye skarphet og værbestandighet.

Fordeler

 • Ekstremt lyssterkt
 • Designet for høy skarphet og optisk ytelse
 • Ta bilder med ekstremt liten dybdeskarphet
 • Inkludert i Canons profesjonelle L-serie
 • Værbestandig

Profesjonell fast normaloptikk for alle anledninger

Canon har fra før den legendariske Canon EF 50mm f/1,2 L USM, som har vært og er en trofast tjener, men for å få best ytelse og best skarphet har de utviklet en ny versjon tilpasset Canon EOS R og den nye RF-bajonetten. Som forgjengeren får du muligheten til å fotografere med ekstremt liten dybdeskarphet takket være den store blenderåpningen, som lar deg lage uskarpe bakgrunner og forgrunner og gi en drømmende følelse til bildene eller for å kunne isolere personer eller gjenstander i bildet.

Rask og stillegående autofokus

USM (Ultrasonic Motor) er ringformet med en AF-algoritme som gjør den raske autofokusen nesten lydløs. Det er også mulig å justere fokus manuelt, uten å måtte skru av autofokus. Minste nærgrense er 40 cm, noe som betyr at du kan komme veldig nært motivet ditt.

Leveres med

 • Canon RF 50 mm f/1,2 L USM
 • Linsedeksel E-77 II
 • Bakre linsedeksel
 • Solblender ES-83
 • Objektivetui LP1349
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen