Kampanje

RF 50mm f/1,2L USM

Canon RF 50mm f/1,2L USM

1040852
  • Ekstremt lyssterk
  • Konstruert for høy skarphet og optisk prestasjon
  • Fotografer med ekstremt kort dybdeskarphet
  • Inngår i Canons profesjonelle L-serie
  • Værtett
27 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

CANON SUPER DEAL

Akkurat nå har vi tre supre tilbud som du kan kombinere med hverandre for å få en riktig god pris på Canon EOS R5/R6/R6-kit sammen med RF/EF optikk. Trykk på "les mer" for å få fullstendig informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

RF 50mm f/1,2L USM
Pusseklut mikrofiber
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
27 748 NOK
RF 50mm f/1,2L USM
Rengjøringspenn Original White
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
28 908 NOK29 308 NOK
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.