Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser
Artikkelnummer: 1018802

Canon XC10 + 128GB C.Fast + kortleser

XC10 + 128GB C.Fast + kortleser

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Inklusive 128GB CFast 2.0-kort og minnekortleser
 • 4K i 25fps samt Full HD i 50fps
 • Canon Log Gamma
24 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

XC10 er en fantastisk kombinasjon av et flott stillbildekamera og et meget avansert videokamera med 4K-oppløsning.

 • Avansert 4K-videokamera
 • Stillbildekamera med lang zoom
 • Opptil 305 Mbps / 4:2:2 / 8-bit og Canon Log

Canon XC10
XC10 er en lettere og hendigere 4K- og stillbildekamera, som retter seg mot deg som trenger et fantastisk videokamera og stillbildekamera i et mindre og hendigere format.

E5 4k-kamera for entusiastene
Ved å benytte en 1" bildebrikke sammen med den kraftige prosessoren, Digic DV5, har Canon lykkes med å kombinere et fantastisk videokamera og stillbildekamera i et svært kompakt innpakning. Med 4K-oppløsning, ISO-verdier opp til 20 000 og 12 stegs dynamikkomfang har du et kamera som løser også de mer krevende situasjonene, selv i svak belysning. Canons XF-AVC H.264 codec er tilpasset for bruk i profesjonell sammenheng. Canon Gamma Log forenkler fargematching med andre Canon EOS kameraer.

Samtidig er dette også et meget habilt stillbildekamera og løsningen er derfor svært velegnet til reportasjebruk der du trenger begge deler.

Kompromissløs teknologi og design
Takket være en 10x zoom, tilsvarende 24-240mm, f/2,8-5,6, og naturligvis optisk bildestabilisator har Canon tatt enda et steg for å redusere størrelsen og tilby stor fleksibilitet. Det roterende håndtaket, lånt fra den profesjonelle Cinema EOS-serien, sammen med en 3 tommers vippbar skjerm gir deg meget god ergonomi og mulighet til interessante vinkler, uten at du behøver å slepe på masse ekstrautstyr.

Det lille ekstra
Du finner til og med funksjoner i XC10 som du ikke finner i de tyngre modellene. En funksjon er innebygd Wi-Fi, som gjør at du kan fjernstyre kameraet fra en telefon, nettbrett eller datamaskin. Canon og også puttet inn en del time-shift funksjoner som fast-motion 1200x i 4K og slow-motion ned til 1/4 av hastigheten i HD. Canons standard blitssko gir deg mulighet til å montere ekstern belysning og den har også støtte for Canos SpeedLite-blitser for stillbilder. Det er naturligvis støtte for både mikrofon og hodetelefoner via 3,5mm kontakter.

Leveres med:

 • Solblender
 • Fjernkontroll RC-6
 • Batteri LP-E6N
 • HDMI-kabel
 • AC-enhet CA-570
 • AC-kabel
 • LCD-lupe (søker)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.