Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rag Photographique 310gsm A3+

Canson Rag Photographique 310gsm A3+

1010213
  • Designet for å oppfylle de krav som stilles av gallerier og museer
  • Gir en unik og uslåelig karakter til FineArt-produksjoner
  • Produsert for å bevares, ikke blekes og motstå eldring
  • ICC-profiler til de vanligste skriverene
  • Vannresistent og tørker umiddelbart
  • Føleger ISO8760-standard
1 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Rag Photographique 310 Et kunst- og fotopapir av museumskvalitet laget av 100% bomull. Den eksepsjonelle slette overflaten er oppnådd ved bruk av naturlige mineraler i produksjonsprosessen. Papiret er blitt utviklet for å møte kravene til lang levetid, som det digitale kunstmarkedet krever. Rag Photographique har en enestående slett overflate med stor følsomhet. Den har også en av de høyeste D Max tilgjengelig i dagens marked. Papiret egner seg derfor utmerket for kunstfotografering og kunstprint. Produktegenskaper & fordeler 100% bomullspapir Kompatibel med pigmentert og dye-basert blekk Tørker raskt Vannbestandig Ingen optiske hvitemidler sikrer konsistente nyanser i generasjoner Utviklet for å tilfredsstille gallerier og museers levetidskrav Oppfyller ISO 9706-standarden: Internt bufret for å motstå gassfalming og for å maksimere utskriftenes levetid Sertifisert syrefritt for å unngå nedbrytning av papiret
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.