Kikkert Ultima 22-66x100 Spottingscope

Celestron Kikkert Ultima 22-66x100 Spottingscope

1023698
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Komplett tubekikkertkit fra Celestron

Tubekikikkertkit Ultima 22-66x100 fra Celestron er et komplett kikkertsett med spotting scope og stativ, perfekt for myke panoreringer og kontrollerte tilt-bevegelser.

Ultima 22-66x100

Allsidig modell med en stor blenderåpning, noe som gjør den ideell for fuglekikking i mørke lysforhold. Med sin robuste konstruksjon og relative letthet er den enkel å alltid ha med seg. Den er selvfølgelig vanntett, og blander seg med sine grønne rør inn i de fleste naturlige omgivelser.

Sirui R-2004+VH+10

Dette stativkittet passer for deg som vil ha din tubekikkert monbtert for myke og fine panoreringer. Stativet fungerer også med kompakte systemkameraer og videokameraer. Det innebygde vateret sikrer presise nivåjusteringer og stabile posisjoner. Stativet er preget av letthet og stabilitet, ideelt for de som stadig er på farten.

Leveres med:

  • Tubekikkert Celestron Ultima 22-66x100 (myk veske)
  • Stativ Sirui R-2004+VH+10 med montert videohode (VP-90 hurtigplate, polstret veske, skulderrem, bruksanvisning)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.