CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
CHASING M2 100M med robotarm
Artikkelnummer: 1051464

CHASING M2 100M med robotarm

M2 100M med robotarm

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • For inspeksjon av f.eks. skrog, brygger, undervannskonstruksjoner samt søk og redning
  • Åtte drivmotorer
  • 100 m drivline

Velg variant

38 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Undervannsdrone for bedrifter

Etter å ha tatt over luften, ser teknologien nå andre steder og tar oss lenger under overflaten med den nye undervannsdronen M2 fra Chasing.

Fordeler

  • Designet for profesjonelle brukere
  • For inspeksjon av f.eks.skrog, brygger, undervannsstrukturer og søk og redning
  • 8 Drivmotorer
  • Utskiftbart batteri
  • 4K-video
  • Maks dybde 100 m
  • Kompatibel med ekstra utstyr som gripearm, GoPro-kamera, lys og lasermåler

Chasing var pionerer innen undervannsdroner med Gladius Mini, en lett og rimelig drone for entusiaster. Nå gjør de spranget til bedriftsnivå i form av undervannsdronen M2. Utformingen av dronen er egnet for inspeksjoner av skrog, broer, undervannskonstruksjoner og søk og redning. Nye funksjoner for M2 er flere og sterkere motorer, forbedret kamera, forbedret bildekvalitet og evnen til å feste lasermålere, gripearmer eller annet tilbehør, opptil 1,5 kg, som kan hjelpe deg i arbeidet ditt .

Opptil tre knop og 100 meter rekkevidde

Til tross for den lave vekten på 4,5 kg, har M2 et vektordrevet motoroppsett som muliggjør bevegelse i alle retninger. Den kan kjøre i opptil tre knop hastighet, dykke ned til 100 m og arbeide innenfor en 200 m horisontal radius. Motorene er utstyrt med en anti-stuck motorteknologi for å redusere risikoen for at motoren blir sittende fast i sanden. Dette gjør at piloten kan arbeide trygt og pålitelig i alle typer komplekse undervannsmiljøer.

4K-video med godt dynamisk område

M2-kameraet har 4K-video, en lys f/1.8 blenderåpning og er utstyrt med en 1/2,3"-Sony CMOS-sensor med elektronisk bildestabilisering, noe som kraftigt forbedrer kameraytelsen og dynamisk rekkevidde. Dronen er også utstyrt med to dimmable LED-lys på 2000 lumen. M2 leveres med et 99Wh oppladbart batteri som gir en driftstid på 2-4 timer. Hvis du trenger lengre driftstid, fins det også et 200Wh batteri som et ekstra tilbehør som forlenger driftstiden.

Koble til eksternt tilbehør

En funksjon som proffene krever, er muligheten til å koble til eksternt tilbehør for å forbedre dronens funksjoner. M2 er nå kompatibel med sofistikert tilbehør som gripearm, GoPro-kamera, eksterne LED-lys og lasermålere etc. Maksimal monterbar kapasitet er 1,5 kg og oppfyller mange av bransjens krav.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK