CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
CHASING M2 Pro Max 200
Artikkelnummer: 1056275

CHASING M2 Pro Max 200

Kraftig undervannsdrone av industriell kvalitet

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
 • Dykk ned til 200 meter med horisontal rekkevidderadius på opptil 400 meter
 • Ideell for undervannssøk/redning, skrog- og dokkinspeksjon, inspeksjon av oppdrettsanlegg osv.
 • 4K-video
94 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Chasing M2 Pro Max er et fjernstyrt fartøy (ROV) av industriell kvalitet designet for myndigheter og bedrifter. Den er utstyrt med åtte vektorstyrte propeller, som muliggjør 360-graders rundstrålende bevegelser. ROV-en kan bevege seg med en maksimal hastighet på 3 knop, kan håndtere en dybde på opptil 200 meter og kan bevege seg innenfor en maksimal horisontal radius på 400 meter.

Fordeler

 • Dykk ned til 200 meter med en horisontal rekkevidde på opptil 400 meter
 • Ideell for undervannssøk/redning, inspeksjon av skrog og brygger, inspeksjon av oppdrettsanlegg mm.
 • 4K video
 • Flere ulike tilbehør kan monteres avhengig av oppdrag
 • ROV-en kan monteres med 5 tilbehør samtidig
 • To eksterne LED-lys som kan gi totalt 8000 lumen
 • Utskiftbart minnekort

Chasing M2 Pro vs Chasing M2 Pro Max

Det nye designet gjør det mulig å raskt montere og demontere mer enn 20 typer tilbehør uten verktøy, f.eks. ekkolodd, USBL og Chasing Water Sampler. ROV-en har fem forskjellige monteringsporter, noe som forenkler installasjonen av flere tilbehør og gjør det mulig å montere opptil fem tilbehør samtidig.

I tillegg har Chasing M2 Pro Max en innebygd dokkingstasjon som forenkler integreringen av flere tilbehør samtidig som den støtter opptil fem tilbehør.

ROV-en drives av andre generasjons "anti-stuck"-motorer, C-Motor 2.0, som har 30 % mer kraft enn den forrige modellen. Chasing Shore-Based Power Supply System (C-SPSS) er et valgfritt tilbehør som tar i bruk batterirommets design. Den øker utgangseffekten til 1500 W og gjør at ROV-en kan jobbe døgnet rundt med full effekt uten strømbrudd. Den drives av et 300wh batteri og har en driftstid på ca. 4 timer (avhengig av bruk og vannforhold).

4K-video med godt dynamisk område

M2 Pro Max tilbyr 4K-video og 12MP med EIS-bildestabilisering for skarpe stillbilder. To eksterne LED-lys kan gi totalt 8000 lumen og har en vinkel på 150° som minimerer forstyrrende refleksjoner fra rusk og partikler i vannet. Lysstyrken kan justeres trinnløst i området 0-100 %, noe som betyr at ROV-en kan lyse opp hver eneste detalj i undervannsmiljøet etter behov.

Allsidig bruk i flere ulike bransjer 

Chasing M2 Pro Max tilbyr mer brukervennlige, profesjonelle og pålitelige undervannsløsninger for ulike bransjer, f.eks. undervannssøk og redning, inspeksjon av skrog og brygger, inspeksjon av akvakultur, vannforvaltning, inspeksjon av vannkraftdammer, vitenskapelig leting og inspeksjon av vindturbiner til havs.

Leveres med

 • M2 Pro Max ROV
 • microSD-kort 128 Gb
 • AC lader
 • Fjernkontroll
 • Bag
 • Kabel 200m
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen