Filterkit Infrared kit M-size (P-series)

Cokin Filterkit Infrared kit M-size (P-series)

1036693
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Cokin Infrared filter

Cokin Infrared filter er et mørkt filter som slipper gjennom IR-lys. Filteret er sirkulært, og plasseres lengst inn i filterholderen for at det ikke skal lekke gjennom lys. På grunn av at mange av dagens digitale kameraer har et filter foran sensoren som blokkerer innfrarødt lys vil det trenges svært lange eksponeringer for å få frem effekten av IR-lyset. Dersom filteret brukes på et analogt kamera eller et digitalt kamera som mangler det blokkerende IR-filteret blir effekten nesten umiddelbar.

Leveres med:

  • Sirkulært IR-filter P007 50% vid 720nm
  • Filterholder P-series M-size

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.