Kampanje
Cokin P Filter P064 Center Spot violett

Cokin P Filter P064 Center Spot violett

P Filter P064 Center Spot violett

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
8 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

50% rabatt

Kampanjekode: SPRING

Akkurat nå får du 50% rabatt på utvalgte produkter. Oppgi kampanjekode: SPRING for å benytte deg av rabatten. Kampanjen gjelder frem til 31. mai eller så lenge lageret rekker.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fremhev det viktige i bildet
Ett Center Spot-filter bruker du når du vil isolere motivet mot bakgrunnen ved å gjøre bakgrunnen lett uskarp, og brukes ofte for bryllupsfotografering, portretter eller stillben

Jo kortere brennvidde du bruker, dess mer synlig blir forskjellen mellom motiv og bakgrunn. For at autofokuseringen skal fungere korrekt anbefales sentrumsveid fokusering, og filterets effekt egner seg best med blender f/5,6-f/8, noe som gir en tilrekkelig uskarp overgangssone.


Ufargede Center Spot-filter skaper uskarphet rundt den sentrale delen i bildet på en helt naturlig måte, noe som gjør motivet mer fremtredende i bildet.

Grå og fargede Center Spot-filter fungerer på samme måte som et ufarget filter, men gir mer karakteristisk effekt ved siden av midtpunktet. Intensiteten og kvaliteten på motivets belysning betones, og blir mer fremtredende.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen