Filterkit Landscape P-system (H300-06)

Cokin Filterkit Landscape P-system (H300-06)

1027120
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filterkit Landscape P-system (H300-06)
Filterholder for P-systemet
Semi Rigid filter pouch (M) P3068
957 NOK

I filterkitet Black & White Fra Cokin får du 3 stk graderte filter for fotografering av landskap. Fremhev himmelen med det graderte Blue Soft-filteret eller få en filmatisk følelse med det graderte Tobacco Soft-filteret. Kitet inneholder også et gradert ND8-filter.

ND-filter minsker den totale mengden lys, uten å påvirke fargebalansen. Anvendes for eksempel for landskapsfotografering, for å gjenopprette balansen mellom en lys himmel og mørk jord. Bringer opp teksturen på skyene og gir en jevn eksponering. Progressiv gradient fra midten og opp til toppen av filteret.

Dette kitet inneholder:

  • 1x GND8 Soft filter - 3 blendertrinn
  • 1x Gradual Blue Soft-filter
  • 1x Gradual Tobacco Soft-filter

OBS. Filterholder og adapterring selges separat.

Les ett innlegg i vår blogg om ND-filter og se bildeeksempel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.