Gradert Gråfilter P-system G2-full

Cokin Gradert Gråfilter P-system G2-full

1017011
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Gradert eller avtonet filter
Et gradert eller avtonet filter minsker effekten gradvis over filterets overflate. Dette gjør at du f.eks. kan skape en mørkere himmel, men fremdeles beholde lyset på fjell, landskap og sjøer.

ND-/ Gråfilter
ND-filter er nøytralt grå og minsker lysmengden som når filmen/sensoren, men uten at det påvirker fargebalansen. Brukes fremfor alt ved landskapsfotografering, for å kunne fotografere med lenger lukkertider for å f.eks. få med vannets bevegelser og gi en drømmeaktig følelse til bildene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.