Semi Rigid filter pouch (M) P3068

Cokin Semi Rigid filter pouch (M) P3068

1032999
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Praktiskt veske til Cokin-filter med holder

Denne lille vesken inneholder en filterholder i M-størrelse med fem tilhørende filtre. Vesken har en egen dedikert lomme for holdere, og det finnes spor for hvert filter, noe som betyr at de holdes ordentlig beskyttet. Hver lomme har borrelås for å holde filtre på plass, og sørge for at de ikke glir ut. Videre er det en spesiell plass for opptil tre adapterringer.

Det kompakte designet, sammen med en håndleddsrem og krok gjør det enklere og tryggere å pakke filtervesken i en større kameraveske.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.