Z Filterkit Nuances Extreme Smartkit

Cokin Z Filterkit Nuances Extreme Smartkit

1041069
3 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Cokin Smart Kit Z-Serie Large

Smart Kit inneholder tre ulike filtere som dekker de største behovene de fleste landskapsbilder gir.

Fordeler:

 • ND1024
  ND-filter på 10 trinn som gir svært lange lukkertider
 • GND8S Soft
  Gradert ND-filter på 3 trinn med myk overgang. Filteret hjelper med å ta ned eksponeringen på himmelen, noe som balanserer eksponeringen og fungerer med ujevn horisont.
 • GND4R Reverse
  Gradert ND-filter på 2 trinn som blir lysere på toppen. Filteret passer utmerket til solnedganger med det lyseste partiet nær horisonten, for så å slippe mer lys gjennom i toppen av bildet.

[TEXT1018544431]

Leveres med:

 • ND1024
 • GND8S
 • GND4R

[TEXT1020535591]

OBS! Filterhållare och anpassningsringar ingår ej! Se "Passande tillbehör".

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.