Z ND-filter Nuances Extreme ND1024 Large

Cokin Z ND-filter Nuances Extreme ND1024 Large

1020979
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Cokin ND-filter 10 trinn Z-serie Large

Et ND-filter brukes for å gi deg en mye lenger lukkertid enn hva som normalt er mulig i den aktuelle lyssituasjonen. Dette kan bryukes for å skape bevegelser i vann eller skyer midt på dagen.

Merk: Et 10-trinns ND-filter er såpass mørkt at det er veldig vanskelig for kameraet å stille fokus og eksponering med filteret montert, så du bør stille fokus og regne ut eksponeringen innen du monterer filteret på objektivet. Fordi filteret også genererer lukkertider på flere minutter er det egnet til å bruke en trådutløser med timer og bulblås.

[TEXT1020535591]

[TEXT1022234187]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.