Z ND-filter Nuances Extreme ND1024 Large

Cokin Z ND-filter Nuances Extreme ND1024 Large

1020979
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Cokin ND-filter 10 trinn Z-serie Large

Et ND-filter brukes for å gi deg en mye lenger lukkertid enn hva som normalt er mulig i den aktuelle lyssituasjonen. Dette kan bryukes for å skape bevegelser i vann eller skyer midt på dagen.

Merk: Et 10-trinns ND-filter er såpass mørkt at det er veldig vanskelig for kameraet å stille fokus og eksponering med filteret montert, så du bør stille fokus og regne ut eksponeringen innen du monterer filteret på objektivet. Fordi filteret også genererer lukkertider på flere minutter er det egnet til å bruke en trådutløser med timer og bulblås.

[TEXT1020535591]

[TEXT1022234187]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.