Creative Sound Blaster AE-9
Creative Sound Blaster AE-9
Creative Sound Blaster AE-9
Creative Sound Blaster AE-9
Creative Sound Blaster AE-9
Artikkelnummer: 1100605

Creative Sound Blaster AE-9

Kraftig lydkort med imponerende DAC og høyoppløselig lyd

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Hodetelefonforsterker 32-600 Ohm
 • Høyoppløselig lyd – 32-bit / 384 kHz
 • En mikrofonforsterker, +48 Volt
3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sound Blaster AE-9 fra Creative Labs er et PCI-e-lydkort som bruker den aller beste teknologien for å levere krystallklar, høyoppløst lyd på opptil 32-bit/384 kHz. Hjertet i Sound Blaster AE-9 er den høyoppløselige ESS SABRE Class 9038 DAC, som garantert vil tilfredsstille selv den mest kresne lydentusiast med et imponerende dynamisk område på 129 dB og bare 0,0001 % harmonisk forvrengning. Sound Blaster AE-9 er designet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av hodetelefonene dine, og lydkortet kan drive alt fra 32-600 ohm takket være den diskrete Xamp-forsterkningen.

Fordeler

 • PCI-e-kort med eksternt lydgrensesnitt
 • Høyoppløst lyd - 32-bit / 384 kHz
 • Xamp - kraftig hodetelefonforsterker på 32-600 ohm
 • En mikrofonforsterker av høy kvalitet +48 V
 • Støtte for fysisk 5.1 og virtuell 7.1-surroundlyd
 • ESS SABRE 9038 DAC i klasse 9038 med gullkondensatorer

Eksternt lydgrensesnitt med ekstra alt

Mange av de kraftige funksjonene i Sound Blaster AE-9, for eksempel den utrolige Xamp, er samlet i den eksterne lydkortmodulen som enkelt kan plasseres på skrivebordet. Du kan også koble til en ekstern mikrofon ettersom AE-9 har en fantomdrevet mikrofonforsterker av høy kvalitet, perfekt for å ta imot samtaler, podcaste og spille spill.

Xamp - kraftig hodetelefonforsterker i 3 trinn

Xamp er en diskret hodetelefonforsterker som bruker bi-amp-teknologi til å forsterke hver lydkanal individuelt for krystallklar, kompromissløs lyd. Utgangstrinnet har et paringsdesign for å oppnå god forsterkning og høyere utgangseffekt.

Støtte for 5.1- og 7.1-surroundlyd

Fordyp deg i lyden! Sound Blaster AE-9 støtter 5.1-surroundlyd og opptil 7.1 virtuelle surroundkanaler. I tillegg er lydkortet utstyrt med Sound Blasters Surround-teknologi som gir markedets beste virtuelle surroundlydopplevelse. Teknologien er fullt tilpassbar og kan slås helt av ved å trykke på en knapp direkte på lydkortmodulen.

Avansert programvarebasert lydbehandling

Sound Blaster AE-9 lanseres med Sound Blasters komplette pakke med lydforbedringer, inkludert Surround for en utrolig nærværsfølelse, Crystallizer for forbedret dynamikk og Bass for bedre trykk ved lavere frekvenser. Samtidig gir CrystalVoice-teknologien forbedrede stemmer for rene opptak og kommunikasjon i spill og konferansesamtaler. Alle forbedringene kan tilpasses via Sound Blaster Command-programvaren på PC-en.

Leveres med

 • Creative Labs Sound Blaster AE-9
 • Ekstern lydkortmodul
 • 2 x RCA-kabler, stereo
 • Optisk TOSLINK-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen