Kamerarem svart skinn 90 cm

Crud Kamerarem svart skinn 90 cm

1034368
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Håndlaget kamerarem i lær

"For de som tar fotografering på alvor" skriver Crud på sin egen hjemmeside. Crudsweden er en svensk bedrift som laget håndlagde produkter i blant annet lær, der kvalitet og holdbarhet er i fokus.

Camera Strap Black er en  håndlaget kamerarem med karakter. Remmen er laget i vegetabislk garvet lær, noe som betyr at læret ikke utsettes for skadelige kjemikalier i løpet av garveprosessen.

Remmens tykkeste del er laget av 3,5mm tykt lær, og sidestroppene er laget i smidig 2,5mm tykt lær. Alle delene er satt sammen med kobbernagler for maksimal styrke og elegant design.

Alle remmer er unike og gitt serienummer som fungerer som en livstidsgaranti for den opprinnelige eier.

Remmene finnes i fire ulike lengder; 80cm, 90cm, 100cm och 110cm og i to ulike farger, svart eller natur.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.