Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bildeskjerm 27" SW2700PT

BenQ Bildeskjerm 27" SW2700PT

1024067
  • 10-bits display som kan produsere mer enn en milliard farger
  • Med hardware-kalibreringen kan du justere bildeskjermens bildebehandlingschip
  • Nøyaktig fargegjengivelse og jevn gradering i bildene dine
  • Høy pikseltetthet
  • 99% dekning av fargerommet Adobe RGB
  • 100% dekning av Rex. 709/sRGB
6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Bildeskjerm 27" SW2700PT
Pusseklut Photo Microklear Cloth
X-Rite i1 Display Pro, Colorimeter
9 339 NOK9 604 NOK
Bildeskjerm 27" SW2700PT
Pusseklut mikrofiber
HDMI-kabel A hann – A hann 80 cm ekstra tynn
7 388 NOK

BenQ SW2700PT
Med BenQ's enestående teknologi får du høy fargegjengivning i Adobe RGB og dine bilder gjengis med samme eksakte detaljer som du har fotografert dem i. Du får takket være bredere fargerom den beste fargefølelsen og et større spektrum i dine bilder. Skjermen har enda bedre fargegjengivelse i blå og grønne nyanser som resulterer i en mer realistisk fargegjengivelse på landskaps- og naturfotografier.

Med et 10-biters display som kan produsere mer enn en milliard farger får du en presis fargeågjengivelse og jevn gradering i dine fotografier. Skjermen har 109 piksler per tomme for sensasjonell skarphet, definisjon og nyaktighet. Den høye pikseltettheten gir deg den prestasjonen som du foventer deg og behøver ved detaljert bilderedigering.

Funksjonell og behagelighet
Med enkel funksjonalitet får du økt effektivitet i ditt arbeide og behageligheten med SW2700PT gir deg et godt arbeidsverktøy for daglig bruk. Med den inkluderte fjernkontrollen OSD Controller har du tre forhåndsinnstilte knapper som gjør at du enkelt kan velge mellom Adobe RGB, sRGB og svarthvitt modus uten kompliserte innstillinger. Det finnes også en knapp for OSD-navigering og innstillinger.

Palette Master Element
Med hardware-kalibrering kan du justere bildeskjermens bildebehandlingschip uten å endre noe grafikkmessig i din datamaskin. Kalibrering gjør at bilder på skjermen stemmer overens med orginalet uten å påvirkes av grafikkinnstillinger. SW2700PT har to forhåndsinnstilte modus som gjør det mulig å lagre kalibreringsresultatet direkte i bildeskjermen. Med hjelp av Palette Master Element og en kalibrator kan du stille inn og kontrollere bildeskjermens fargeprestasjon.

Tekniskekrav for Palette Master Element:
Software: Windows 7, Windows 8, Windows 10 / Mac OS 10.6.6-10.11
Hardware: X-Rite i1 Display Pro, i1 Pro, i1 Pro 2 & Datacolor Spyder 4, Spyder 5

Nedlastning: http://www.benq.com/product/monitor/sw2700pt/downloads/

Leveres med:

  • Bildeskjermshette
  • OSD Controller
  • Signalkabel (DVI-DL/miniDP til DP/USB 3.0) 1,8 meter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.