Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

UltraStudio Mini Recorder

Blackmagic Design UltraStudio Mini Recorder

1000466
  • Kompakt videokort for innfangst av videosignaler til din datamaskin
  • Innganger finnes for HDMI og SDI
  • Enheten strømforsynes gjennom Thunderbolt
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ultrastudio Mini Recorder er et kompakt videokort for videosignal til din datamaskin. Innganger for HDMI og SDI finnes, og enheten strømtilføres gjennom Thunderbolttilkoblingen slik at ingen ekstern strømforsyning kreves.

Med Blackmagics programvare Desktop Video kan du enkelt spille inn video og lydsignal på din datamaskin. Du kan også spille inn videosignalet i ett video software slik som Media Composer 6, Final Cut Pro og Premiere Pro. Dersom du bruker kompatibel programvare kan signalet sendes direkte ut på nettet.

Thunderboltkabel selges separat (OBS! Thunderbolt-kontakt 1/2)

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.