Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

SpaceMouse Wireless 2 3D

3Dconnexion SpaceMouse Wireless 2 3D

1041894
2 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

SpaceMouse Compact 3D 

SpaceMouse Compact er utviklet for å gi deg en intuitiv, enkel og nøyaktig 3D-navigering i CAD-applikasjoner som ikke kan oppleves ved hjelp av en vanlig mus og et vanlig tastatur. Det er det perfekte verktøyet for moderne ingeniører, arkitekter og designere for å granske 3D-mønter og utforske 3D-rom.

Fordeler

  • Naviger rask og smidig i ditt 3D-design
  • Trådløs tilkobling
  • Liten og kompakt
  • Lett å bruke
  • En driverrutine til flere enheter

Enkel navigering med rund skjermmeny

SpaceMouse Compact 3D har to knapper som åpner en rund meny på skjermen. Menyen gir deg direkte tilgang til opp til 8 av dine favorittkommandoer. Med den medfølgende programvaren 3DxWare 10 skaper du enkelt dine egne menyer på noen sekunder, eller velger fra anvendelige innstillinger.

Trådløs tilkobling

SpaceMouse Wireless tilbyr to tilkoblingsmuligheter. Den fungerer trådløst via den universelle mottakeren eller med USB-kabel. Takket være sitt høykapasitets Li-Ion-batteri kan du jobbe trådløst i opptil en måned uten at du må lade din SpaceMouse Wireless.

3Dconnexions 6-degrees-of-Freedom

3Dconnexions 6-degrees-of-Freedom (6DoF)-sensoren er spesielt utformet for å manipulere digitalt innholdt eller kameraposisjoner i bransjeledende CAD-applikasjoner. Trykk enkelt, dra, vri eller lut 3Dconnection-regulatorkåpen for å intuitivt panorere, zoome og rotere din 3D-tegning. Dette gjør at den andre hånden din er ledig for å bruke din vanlige mus for redigering og skaping av 3D-materiale.

Kompatible operativsystemer

Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10, Apple MacOS X 10.10 eller nyere.

Leveres med

  • SpaceMouse Compact 3D 

För ytterligare information om SpaceMouse Compact 3D läs mer här.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.