Thunderbolt til Gigabit Ethernet

Apple Thunderbolt til Gigabit Ethernet

322550
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Apple Thunderbolt-til-Gigabit Ethernet-adapter Funksjoner Med Apple Thunderbolt-till-Gigabit Ethernet-adaptern kan du enkelt koble til Gigabit Ethernet-nettverk med høye hastigheter. Adapteret er liten och kompakt og har en RJ-45-port med støtte for 10/100/1000BASE-T-nettverk. Du kobler den till Thunderbolt-porten på din Mac. Kompatibilitet Mac OS X v10.7.4 or later MacBook Air with Thunderbolt MacBook Pro with Retina display Eskens innhold Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter with built-in Thunderbolt cable
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.