Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Synology MR2200ac Mesh Router
Artikkelnummer: 1100539

Synology MR2200ac Mesh Router

Smart mesh-router for omfattende WiFi

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Mesh-kompatibel
  • Tri-band
  • Liten og lett design
1 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Synology MR2200ac Mesh Router gjør det enkelt å surfe sikkert. Denne smarte routeren har et lite, men kraftig design og veier bare 450 g. MR2200ac er sertifisert for de nyeste Wi-Fi-sikkerhetsstandardene, inkludert WPA3-Personal, WPA3-Enterprise og Opportunistic Wireless Encryption (OWE), og gir hjem, bedrifter og åpne Wi-Fi-nettverk bedre beskyttelse mot spionasje og andre angrep. Algoritmene som er innebygd i SRM, gjør implementeringen ekstremt enkel. Systemet er intelligent nok til å konfigurere seg selv, optimere seg selv og til og med reparere seg selv, slik at du alltid får raskest mulig tilgang til Internett. Du kan bruke MR2200ac som en frittstående router eller koble til flere enheter etter behov. Trygg og enkel staves MR2200ac.

Fordeler

  • Støtte for 5,9 GHz for uavbrutt tilkobling
  • Tri-band for optimalisert trådløs tilkobling
  • Mesh-kompatibilitet for muligheten til å utvide nettverket
  • Forbedret foreldrekontroll for maksimal sikkerhet
  • Enkelt oppsett med mobilappen

Smart Connect for sømløs surfing

Med Smart Connect slipper du å bekymre deg for manuelt nettverksbytte. Uansett hvor du er og hvilket Wi-Fi-punkt enheten din er koblet til, går alle inn under samme nettverksnavn.

Tryggere enn noensinne

Med den innebygde foreldrekontrollen kan du enkelt velge bort sider og innhold som du ikke ønsker skal være tilgjengelig på nettverket ditt, enten det er for din egen eller andres skyld. Du kan også sette opp ulike profiler med forskjellige sikkerhetsinnstillinger for å sikre at du og andre surfer trygt. Smarte funksjoner inkluderer tidsbegrensning, nettfiltrering og bruksstatistikk.

Leveres med

  • MR2200ac Mesh-router
  • AC-strømadapter
  • RJ-45 LAN-kabel
  • Hurtiginstallasjonsveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen