Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

iPad Pro 12,9" 512GB WiFi Cellular stellargrå,

Apple iPad Pro 12,9" 512GB WiFi Cellular stellargrå,

1042093
 • Kraftig nettbrett i lite format, perfekt for deg som reiser
 • Lyssterk heldekkende Liquid Retina-skjerm
 • Cellular versjon for deg som vil koble til internett via SIM-kort
 • Jobb raskt og effektivt med multitasking
 • Økt sikkerhet med FaceID
 • Rask og responsiv
15 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

iPad Pro 12,9" 512GB WiFi Cellular stellargrå,
Projektor M1 - Ultra Portabel LED
Hyperdrive 6 i 1 USB-C hub för Ipad Pro rymdgrå
20 275 NOK
iPad Pro 12,9" 512GB WiFi Cellular stellargrå,
Hyperdrive Slim Hub, USB-C 8 i 1, Stellargrå
Penn for iPad Pro
18 175 NOK

Apple iPad Pro 12,9” 512GB Wi-Fi stellargrå

Den nye iPad Pro har fått en ny heldekkende skjerm, og hele forsiden er i glass. Dette er et høytpresterende nettbrett som tilsvarer en datamaskin, noe som gjør at du kan spille avanserte spill, og fremfor alt redigere bilder. iPad Pro er perfekt for deg som reiser mye, jobber i feltet eller vil ligge på sofaen for å jobbe eller se en film. Slipp løs kreftene som finnes i iPad Pro, og føl deg trygg på at ingen tar seg inn på nettbrettet ditt, da iPad Pro er utstyrt med FaceID.

Fordeler

 • Økt sikkerhet med FaceID
 • A12 X Bionic prosessor med dobbel så rask grafikk
 • Helt ny Liquid Retina-skjerm
 • Rask og responsiv
 • Klarer avanserte spill og grafikkapplikasjoner

Heldekkende Liquid Retina-skjerm

iPad har alltid vært den beste måten å oppleve alle fordelene med Multi-Touch. Den nye Liquid Retina-skjermen på iPad Pro tar opplevelsene til et enda høyere nivå. Skjermen er lyssterk (600cd/m2) og reflekterer mindre, samtidig som den reagerer mye raskere enn noen av sine forgjengere. Uansett om du skroller gjennom websider i Safari, ser på bilder eller spiller grafikkintendsive 3D-spill føles alt utrolig smidig, raskt og naturlig.

Jobb raskt og effektivt med multitasking

Snart blir det enda lettere å få enda mer gjort. Det er enkelt å finne appene og filene du nettopp har brukt. Når du bruker Slide Over eller Split View kan du ha to apper aktive og jobbe i de samtidig. Rediger et bilde i Bilder samtidig som du bygger en webside. Eller planlegg ferien i Safari, samtidig som du sjekker opp datoer i Kalender. iPad Pro og iOS er perfekte verktøy for alt du vil gjøre - samtidig.

Høy prestasjon med kraftig A12X-prosessor

A12X Bionic-chippen med 64-biters arkitektur og neutral Engine gjør iPad Pro til en utrolig kraftpakke. Rediger 4K-video på farten, render detaljerte 3DS-modeller eller skap og marker komplekse dokumenter og presentasjoner. Så raskt og enkelt som bare det! Alt på en enhet som har et batteri som holder i opp til 10 timer.

Leveres med:

 • iPad Pro 12,9" 512GB WiFi stellargrå, MTFN2KN/A
 • USB-C Ladekabel
 • USB-C Strømadapter (18W)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.