Stasjonære datamaskiner

En stasjonær PC er en pålitelig datamaskin på arbeidsplassen eller hjemmekontoret. Finn din neste stasjonære PC hos oss på Scandinavian Photo, vi har flere modeller fra Apple som Mac mini og iMac samt kraftpakker fra Acer Concept. Ikke glem å supplere din stasjonære datamaskin med skjerm, tastatur, datamus, LED-belysning og annet tilbehør for streaming, redigering og kreativt arbeid. Kjøp direkte på nett med rask levering eller besøk oss i butikk for personlig rådgivning og hjelp.

Filtrering
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen