Plustek OpticFilm filmholdersett

Plustek Plustek OpticFilm filmholdersett

311626
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

EKstra holder for negativer og diabilder. Inneholder en holder for film klippet i remser opp til seks eksponeringer samt en holder for diabilder med plass til fire stk. Passer til samtlige modeller i OpticFilm-serien (7200, 7200i, 7300, 7400, 7500i och 7600i, 8100, 8200i) samt SmartPhoto F50.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.