-32%
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Artikkelnummer: 1061458

Datacolor Spyder Checkr Video

Alt-i-ett fargekart for videokalibrering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Fargematch videoene dine
  • Bærbar design
  • Kompatibel med DaVinci Resolve, Adobe Premiere og Final Cut Pro
1 290 NOK1 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Spyder Checkr Video er alt-i-ett-fargekartet du trenger for å optimalisere og harmonisere enhver videoarbeidsflyt. Spyder Checkr Video er perfekt for deg som jobber med video i ditt daglige arbeid og ønsker en rask og enkel måte å sikre fargenøyaktighet. Den passer for nybegynnere så vel som for profesjonelle brukere.

Fordeler

  • Bærbar størrelse med slitesterk beskyttelsesveske
  • Kompatibel med flere programmer
  • Utviklet for profesjonelle videografer

Datacolor Spyder Checkr-video


Spyder Checkr Video-markedet inkluderer profesjonelle videografer, hybridfotografer/videografer og innholdsskapere som bruker video til arbeidet sitt. Ideell for både brukere som ønsker en rask og enkel måte å sikre fargenøyaktighet i videoene sine, så vel som brukere med mer erfaring innen videoredigering som vil sette pris på den omfattende fargeinformasjonen som Spyder Checkr Video gir. Kortet inneholder:

  • Fargemønsterkort ‒ Mål og mønsterjustering vurdert for Rec.709
  • Konvensjonelt fargekort ‒ Målretting vurdert for Rec.709
  • Gråtonekort - 3 store søyler for hvit, 50 % og svart, 22 trinns gråtoner
  • Solid, nøytralt gråkort for hvitbalanse
  • Fokusstjerne

Sjekk farger i videoer

Spyder Checkr Video er et fargereferansediagram for bruk med videovektorskoper, bølgeformmonitorer og profesjonell videoredigeringsprogramvare som DaVinci Resolve®, Adobe Premiere® og Final Cut Pro®. Det sikrer at du får riktig videofarge og eksponering. Spyder Checkr Video lar brukere fargekalibrere ett eller flere kamera- og objektivkombinasjoner for å hjelpe deg med å få riktig farge helt fra starten av opptak.

Unikt fargemønster

Spyder Checkr Video-systemet inkluderer et unikt fargemønsterkort som gir mer fargeinformasjon på et øyeblikk. Når det vises med et vektorskop, genererer kortet et mønster av nyanser på to metningsnivåer, slik at du kan se hvordan alle farger fanges opp. Det enkle å forstå sirkulære mønsteret som genereres gir et enestående nivå av fargeinformasjon umiddelbart.

Ergonomisk design

Den unike ergonomiske designen til Spyder Checkr Video Case er spesielt utviklet for å redusere tretthet og forbedre håndteringen når du fotograferer. Den ligger trygt i hånden din samtidig som den hindrer fingrene i å kaste skygger på kortene, og minimerer applikasjonsfeil.

Leveres med

  • Datacolor Spyder Checkr Video
  • 5 utskiftbare kort – 4 i etuiet + ett patchkort i beskyttende etui
  • Armbånd
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen