DataVideo TP-300 telepromter til iPad/Android med Bluetooth
DataVideo TP-300 telepromter til iPad/Android med Bluetooth
DataVideo TP-300 telepromter til iPad/Android med Bluetooth
Artikkelnummer: 1010505

DataVideo TP-300 telepromter til iPad/Android med Bluetooth

TP-300 telepromter til iPad/Android med Bluetooth

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Gir jevn scrolling av tekst
  • Gir deg øyekontakt med kamera og seerne
  • Passer nettbrett med størrelse fra 5" opp til 11,6"
5 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Datavideo TP-300
TP-300 teleprompter for iPad/Android er en teleprompter fra Datavideo som bruker iPad som monitor og kan styres med en bluetooth fjernkontroll. Teleprompteren monteres altså foran objektivet på ditt videokamera og teksten er kun synlig for den som står foran kamera, på den måten kan personen foran kamera enkelt lese og prate samtidig som han ser rett inn i kamera. Beambreaker glass av høy kvalitet senker f-stop et trinn og tilsvarer effekten fra et ND-filter som moderne kamera ikke har noen problem med å kompensere for. Den smarte konstruksjonen med stoff bak gjør at den passer så godt som alle kamera på markedet. Forhøyninger medfølger for tilpassming mot optikken på mindre kamera. Kan også brukes under kamera da man samtidigt vil  kunne bruke Chromakey lysringen CKL-300 fra Datavideo. Bak finnes også et feste for å kunne montere CF-kort opptakeren DN-60 fra Datavideo.

Med programvaren som medfølger kan du enkelt sende tekster som e-post eller kopiere og lime inn f.eks fra en hjemmeside. Resultatet er supermyk rullende tekst. Med passende fjernkontroll kan man f.eks justere hvor raskt teksten ruller forbi på skjermen.

Programvaren gir mange muligheter som:

  • Ultramyk scrolling av tekst, landskap eller portrettmodus
  • Normal eller speilvendt tekst.
  • Raskt å hente inn tekst i programvaren med innebygget klipp og lim funksjon.
  • Redigere teksten og endre timing direkte i programmet.
  • Kontroller hastigheten for rulleteksten med fjernkontroll.
  • Velg mellom ulike fonter, størrelse og farge på tekst og bakgrunn.
  • Levereres med forhøyninger for å passe inn mot optikken på mindre kamera etc..

Trådløs fjernkontroll WR-500 kan kjøpes til for bruk med iPad og Android nettbrett. Fjernkontrollen tilkobles via bluetooth og har et oppladbart batteri som lades via USB tilkobling. Konstruksjonen er laget for at man skal kunne bruke plater med størrelser fra 5"-10.1".

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.