DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
Artikkelnummer: 1059998

DataVideo TP-900

Teleprompter for bruk med PTZ-kamera

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Designet for PTZ-kameraer
  • 15" LCD-skjerm + Prompter Plus
  • 25" 70/30 beam breaker glass
22 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

PTZ-prompter som støtter nesten alle PTZ-kameraer. Ved å montere PTZ-en opp ned fjerner den funksjonsbegrensningene til et PTZ-kamera i en prompter, PTZ-en har større bevegelse i bildene den kan oppnå. Kan monteres på et lett stativ eller lysstativ. Innebygd 15,3" LCD-skjerm med DV Prompter Plus for komplett PTZ teleprompterløsning.

Fordeler

  • Designet for PTZ-kameraer
  • 15" LCD-skjerm + Prompter Plus
  • 25" 70/30 beambreaker-glass
  • Stativplate, Monteringsskinne for kamera
  • USB-mus, D-Tap og Ethernet-kabler
  • HDMI I/O, PPT og Keynote-støtte
  • Ethernet-kontroll og kaskadeutvidelse

Universal passform

TP-900s unike kameramonteringssystem gir mulighet for både horisontal og vertikal justering og støtter de fleste PTZ-kameraer på markedet.

Unik og innovativ design, egnet for alle PTZ-kameraer

Under live videoproduksjon med et PTZ-kamera kan du også bruke en profesjonell teleprompter, og TP-900 PTZ Camera Teleprompter er et godt valg. TP-900 kan settes opp på et kamerastativ og plasseres hvor som helst, noe som gjør livevideoproduksjonen din ekstremt profesjonell og enkel.

Passer med alle PTZ-kamerastørrelser

Den gjennomtenkte og profesjonelle designen gjør at teleprompter-hetten kan justeres til størrelse. Alle PTZ-kamerastørrelser passer for TP-900 PTZ Camera Teleprompter.

Innebygd Teleprompter-applikasjon

TP-900 har en lyssterk 15" 4:3 LCD-skjerm med den kraftige dvPrompter Plus-applikasjonen innebygd, det er ikke nødvendig å kjøre programvare på en bærbar datamaskin.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK