FlexiMount

Dinkum Systems FlexiMount

1023496
545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Dinkum Systems FlexiMount 
Praktisk, bøyelig stativ med mikrofonfeste for rask og enkel montering. Stativet er stabilt og letty å feste på for eksempel et miksebord, C-stand elelr kanskje et trommesett. Den sterke plastklemmen har myk gummi på innsiden, som gir den et skikkelig grep uten å ripe.

Armen er ca 28cm lang og har ni ledd så du lett kan forlenge eller forkorte den ut fra egne behvo. Du kan også bøye den i den vinkelen du behøver. Du kan feste en hvilken som helst mikrofon eller annet tilbehør med 3/8" gjenger på stativet.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.