FlexiMount

Dinkum Systems FlexiMount

1023496
585 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Dinkum Systems FlexiMount 
Praktisk, bøyelig stativ med mikrofonfeste for rask og enkel montering. Stativet er stabilt og letty å feste på for eksempel et miksebord, C-stand elelr kanskje et trommesett. Den sterke plastklemmen har myk gummi på innsiden, som gir den et skikkelig grep uten å ripe.

Armen er ca 28cm lang og har ni ledd så du lett kan forlenge eller forkorte den ut fra egne behvo. Du kan også bøye den i den vinkelen du behøver. Du kan feste en hvilken som helst mikrofon eller annet tilbehør med 3/8" gjenger på stativet.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.