DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
DJI Action 2 Power Combo
Artikkelnummer: 1053482

DJI Action 2 Power Combo

DJI Action 2 Power Combo, Det magnetiske actionkameraet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Unik magnetisk allsidighet
 • 4K/120fps & Super-Wide FOV
 • FullHD 240fps
3 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
DJI Action 2 er ikke bare ekstremt allsidig, det er også DJI's kraftigste actionkamera til dags dato. Den innovative magnetiske designen lar deg enkelt erstatte tilbehør når du fanger livet mens du er på farten. Alt fra ekstremsport til parkturer er nå lett å ta, takket være Action 2. Power Combo er pakken for deg som behøver lang batteritid. Batterimodulen gir deg opptil 180 minutter batteritid på en lading.


Fordeler

 • Unik magnetisk allsidighet
 • 4K/120fps & Super-Wide FOV
 • FullHD 240fps
 • Lett og praktisk, ta det med deg uansett hvor du går
 • HorizonSteady
 • Vanntett ned til 10 meter
 • AI EditorDesign

Laget med presisjon. Den lette aluminiumslegeringskroppen har et elegant minimalistisk utseende og en praktisk og solid følelse. Action 2s innovative magnetiske låsedesign lar deg bytte tilbehør raskt og trygt. Formen og vinkelen på linsen er nøye vurdert for optimal ytelse og skjønnhet.

Veien til Wow-øyeblikk

Action 2 tilbyr bransjeledende ytelse og er full av intuitive funksjoner. Med all denne kraften kan brukerne fange minneverdige bilder fra det spektakulære til det hverdagslige, selv under vanskelige forhold. Ta opp utrolig jevne bilder med rike detaljer som skiller seg ut fra resten. DJI Action 2 når nye høyder med sin evne til å fotografere 4K / 120 fps. Forbedre perspektivet ditt og få forbedret dybdeskarphet med en ultravidvinkel på 155 ° FOV. Handling 2s egendefinerte asfæriske linse gjør kantene skarpere og reduserer bildeforvrengningen. HorizonSteady holder bildene dine i vater, uansett hvor vill handlingen blir. DJI's nyeste innebygde stabiliseringsalgoritme oppdager og korrigerer kameraristinger og rotasjon i sanntid, fra gokart til skitt. Action 2-kameraet er robust bygget og er fallsikkert, støvtett og vanntett ned til en dybde på 10 meter. Og med berøringsskjerm og linse laget av gorillaglass er den holdbar nok til ethvert eventyr.

Slipp løs kreativiteten din

Vis frem den kreative følelsen din med et showstoppende tidsforløp. Fang byens bevegelser eller stormskyer som ruller inn over tid. En nesten bom, hoppbakken eller avbruddet av en bølge er desto mer episk i slow-mo. Action 2 lar deg til og med aktivere sakte film opp til 8x på eller av under opptak for presis timing og mer frihet. Bytt sømløst fra nærbilder til avstandsbilder, selv når du fotograferer, for å gi bildene større dybde.

Laget for action og så mye mer

Action 2s magnetiske design gjør det mulig for brukere å fritt knipse og bytte mellom kraftige moduler og tilbehør. Denne flytende formen gjør den til det ultimate multifunksjonelle actionkameraet. Fest berøringsskjermmodulen foran og gjør deg selv til sentrum for oppmerksomheten. Den fremtidsrettede OLED-berøringsskjermen og 4-mikrofons Matrix Stereo er designet med tanke på vloggere, og lar deg komponere videoer og fange skarp lyd mens du forteller deg om eventyrene dine. Og når du er tilkoblet, øker batterilevetiden til Action 2 til maksimalt 160 minutter når du filmer. Noen ting klikker bare!Strømmodul

En boost når du trenger det mest, få mer ut av Action 2 med strømmodulen. Når den er tilkoblet, får Action 2 et microSD-spor og kan filme i opptil 180 minutter. Det kan til og med byttes mens strømmen er på, slik at du kan fortsette å filme uten å gå glipp av noe.

Bærbare tilbehør

Action 2 lar deg forbli i øyeblikket når du fanger det spektakulære. Med magnetisk kjede og magnetisk hodebånd kan du komfortabelt bruke Action 2 på brystet eller hodet, holde hendene fri og filme i FPV.
Få et nytt perspektiv ved hjelp av magnetisk tilbehør.
Hvor kreativt ved å koble tilbehøret til en av Action 2s magnetiske fester. De to brakettene klikker begge på Handling 2 direkte via den magnetiske låsen eller bruker 1/4" hullet til å koble til tredjeparts tilbehør.
Den magnetiske hill adapterbraketten har en gjenbrukbar klebebase og åsside som lar deg få unike utsiktspunkter og vinkler mens du filmer. Hvis du er i humør for et adrenalinkick, er den magnetiske adapterbraketten designet for å låse på tilbehøret til praktisk talt alle ekstremsportskameraer.

DJI Mimo App

Synkroniser og del på farten Opprett innhold som skiller seg ut med DJI Action 2. Med DJI Mimo-appen kan du enkelt fange, redigere og dele høydepunktene fra ethvert eventyr. Appen er fylt med intuitive funksjoner og kraftige redigeringsverktøy, alt tilgjengelig rett for hånden. AI-redaktøren gir deg muligheten til å dele pent og godt filmet innhold er bare noen få trykk unna. DJI Mimo-appen velger og kombinerer automatisk dine episke øyeblikk med feilfrie overganger og upbeat musikk. Bruk telefonen til å administrere og overføre bilder og videoer på et blunk. Det har aldri vært så enkelt å holde orden.

Leveres med

 • Action 2 Kamera Modul
 • Action 2 Batteri Modul
 • Magnetisk halskjede
 • Magnetisk kamerafeste
 • USB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.