DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
Artikkelnummer: 1058608

DJI RS 3 Mini

Kompakt gimbal med høy kapasitet for profesjonell stabilisering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Tåler belastning på opptil 2 kg
 • 1,4" LCD-berøringsskjerm gir deg rask oversikt over innstillingene dine
 • 40 % lettere enn RS 3, veier kun 795 g
3 690 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DJI RS 3 Mini er tidenes første Mini-versjon i RS-serien. Det er en kompakt og lett håndholdt gimbal med høy lastekapasitet. Den passer til vanlige speilløse kamera- og objektivkombinasjoner og arver den utmerkede stabiliseringsytelsen til RS 3-serien. Lett og elegant, RS 3 Mini leverer profesjonell stabilisering og effektiv kontroll for mer kreativ frihet og uendelige muligheter.

Fordeler

 • Tåler belastning på opptil 2 kg
 • En 1,4" LCD-berøringsskjerm gir deg rask oversikt over innstillingene dine
 • 40 % lettere enn RS 3, veier bare 795 g
 • Batteritid opptil 10 timer
 • Tredje generasjons RS-stabiliseringsalgoritme
 • Med Gimbal Mode Switch-knappen kan du bytte mellom flere forskjellige moduser
DJI RS 3 Mini har en ekstremt kompakt konstruksjon

Ekstremt kompakt konstruksjon

RS 3 Mini har en mer kompakt design enn tidligere sett i RS-serien, integrert med batteri og innebygd vertikal fotograferingsevne. Den kompakte og bærbare kroppen gjør at den enkelt passer inn i en skulderveske, slik at du kan reise lett. Når den er i bruk, er RS ​​3 Mini omtrent halvparten så stor som RS 3 Pro, noe som gjør den mer komfortabel for langtidsbruk.

Superlett, enkel å kontrollere

RS 3 Mini veier bare 795 g i portrettmodus, omtrent 50 % lettere enn RS 3 Pro og 40 % lettere enn RS 3. Den veier bare 850 g når du fotograferer med den horisontale platen. I tillegg gir et konsentrert balansesenter en mer stabil og ergonomisk håndholdt opplevelse. RS 3 Mini har en lastekapasitet på opptil 2 kg, slik at den enkelt kan håndtere større kombinasjoner som Sony A7S3 + 24-70 mm f/2.8 GM-objektiv.

Med DJI RS 3 Mini uppnår du enkelt en professionell stabilisering

Profesjonell stabilisering

Ved å bruke den samme enestående 3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritmen som RS 3 Pro, kan RS 3 Mini oppnå profesjonell bildestabilisering. Enten du løper, tar et lavvinkelbilde eller fotograferer i lommelyktmodus, vil bildene dine forbli stabile.

DJI RS 3 Mini är utrustad med tvålagers Quick Release plattor

Quick-release plater

En oppgradert to-lags hurtigutløserplate har en topplate som hindrer kameraet i å rotere og løsne. Med tydelige monterings- og låsemerker er det ekstremt enkelt å montere kameraet på gimbalen og også å oppbevare gimbalen. Den overholder også ARCA-standarden, noe som gjør det enkelt å bytte mellom stativer.

Med DJI RS 3 Mini får du inbyggd vertikal fotografering

Innebygd vertikal fotografering

RS-serien har hatt et stort gjennombrudd med innebygd vertikal fotografering på RS 3 Mini. Bytt til vertikal fotografering umiddelbart uten ekstra tilbehør. Bare monter standard Quick-Release-platen til gimbalens vertikale arm og lag videoinnhold optimalisert for sosiale medieplattformer. Sammenlignet med portrettmodusene til andre gimbals, er gimbalrotasjonsvinkelen til RS 3 Mini i Native Vertical-modus kraftig utvidet. Den tilbyr til og med samme kontrollopplevelse som i horisontal modus. Det er også enkelt å filme i Upright, Underslung, Flashlight og andre driftsmoduser.

NATOs utvidelsesport

RS 3 Mini er utstyrt med en NATO-port for å støtte installasjon av tilbehør som håndtak, eksterne blitser og skjermer, noe som muliggjør flere konfigurasjoner og større fleksibilitet.

Bluetooth-lukkerkontroll

RS 3 Mini kommer med den samme Bluetooth-lukkerkontrollen som debuterte på RS 3 Pro. Denne funksjonen støtter vanlige speilløse kameramodeller og gjør at RS 3 Mini automatisk kobles til et kamera igjen etter den første sammenkoblingen. Etter Bluetooth-paring kan du styre videoopptaket og bildeopptaksfunksjonene til kameraet ditt direkte via opptaksknappen på gimbalen. Når du bruker et Sony-kamera med et støttet digitalt objektiv, kan du kontrollere objektivets optiske eller digitale zoom direkte via fronthjulet, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

Tryck på M-knappen för att växla mellan olika fotograferingslägen

Gimbal-modusbryter

Trykk på M-knappen forfor å bytte mellom PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) og FPV-modus. Fotografer kan også tilpasse sporingshastigheten og andre parametere til RS 3 Mini på berøringsskjermen, noe som gir en jevnere og mer intuitiv opptaksopplevelse.

1,4" fullfarge LCD-berøringsskjerm

RS 3 Mini har en 1,4-tommers berøringsskjerm i full farge med nytt brukergrensesnitt. Juster de fleste funksjonene uten appen og få tilgang til vanlige innstillinger raskt og intuitivt.

Fokusering på hjulet foran

Som resten av DJI RS-serien har RS 3 Mini et ergonomisk hjul foran som roteres for å justere fokus, ISO, blenderåpning, lukker og andre parametere. Kontroller bevegelsen til gimbalens tre akser med hjulet for en mer effektiv solo-opptaksopplevelse.

Ta bilder i 10 timer i strekk

Det integrerte batterigrepet støtter opptil 10 timers kjøretid, og gir nok kraft til å dekke opptaksbehovene ved bruk hele dagen. Lad RS 3 Mini på så lite som 2,5 timer for raskt å komme tilbake til opptak. Du kan til og med bruke den mens du lader.

Leveres med

 • DJI RS 3 Mini
 • USB-C Charging Cable (40 cm)
 • Quick-Release Plate
 • Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)
 • Screw Kit 1/4"-20
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen