Nyhet
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
DJI RS 3 Mini
Artikkelnummer: 1058608

DJI RS 3 Mini

Kompakt gimbal med høy kapasitet for profesjonell stabilisering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Tåler belastning på opptil 2 kg
 • 1,4" LCD-berøringsskjerm gir deg rask oversikt over innstillingene dine
 • 40 % lettere enn RS 3, veier kun 795 g
4 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DJI RS 3 Mini er tidenes første Mini-versjon i RS-serien. Det er en kompakt og lett håndholdt gimbal med høy lastekapasitet. Den passer til vanlige speilløse kamera- og objektivkombinasjoner og arver den utmerkede stabiliseringsytelsen til RS 3-serien. Lett og elegant, RS 3 Mini leverer profesjonell stabilisering og effektiv kontroll for mer kreativ frihet og uendelige muligheter.

Fordeler

 • Tåler belastning på opptil 2 kg
 • En 1,4" LCD-berøringsskjerm gir deg rask oversikt over innstillingene dine
 • 40 % lettere enn RS 3, veier bare 795 g
 • Batteritid opptil 10 timer
 • Tredje generasjons RS-stabiliseringsalgoritme
 • Med Gimbal Mode Switch-knappen kan du bytte mellom flere forskjellige moduser
DJI RS 3 Mini har en ekstremt kompakt konstruksjon

Ekstremt kompakt konstruksjon

RS 3 Mini har en mer kompakt design enn tidligere sett i RS-serien, integrert med batteri og innebygd vertikal fotograferingsevne. Den kompakte og bærbare kroppen gjør at den enkelt passer inn i en skulderveske, slik at du kan reise lett. Når den er i bruk, er RS ​​3 Mini omtrent halvparten så stor som RS 3 Pro, noe som gjør den mer komfortabel for langtidsbruk.

Superlett, enkel å kontrollere

RS 3 Mini veier bare 795 g i portrettmodus, omtrent 50 % lettere enn RS 3 Pro og 40 % lettere enn RS 3. Den veier bare 850 g når du fotograferer med den horisontale platen. I tillegg gir et konsentrert balansesenter en mer stabil og ergonomisk håndholdt opplevelse. RS 3 Mini har en lastekapasitet på opptil 2 kg, slik at den enkelt kan håndtere større kombinasjoner som Sony A7S3 + 24-70 mm f/2.8 GM-objektiv.

Med DJI RS 3 Mini uppnår du enkelt en professionell stabilisering

Profesjonell stabilisering

Ved å bruke den samme enestående 3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritmen som RS 3 Pro, kan RS 3 Mini oppnå profesjonell bildestabilisering. Enten du løper, tar et lavvinkelbilde eller fotograferer i lommelyktmodus, vil bildene dine forbli stabile.

DJI RS 3 Mini är utrustad med tvålagers Quick Release plattor

Quick-release plater

En oppgradert to-lags hurtigutløserplate har en topplate som hindrer kameraet i å rotere og løsne. Med tydelige monterings- og låsemerker er det ekstremt enkelt å montere kameraet på gimbalen og også å oppbevare gimbalen. Den overholder også ARCA-standarden, noe som gjør det enkelt å bytte mellom stativer.

Med DJI RS 3 Mini får du inbyggd vertikal fotografering

Innebygd vertikal fotografering

RS-serien har hatt et stort gjennombrudd med innebygd vertikal fotografering på RS 3 Mini. Bytt til vertikal fotografering umiddelbart uten ekstra tilbehør. Bare monter standard Quick-Release-platen til gimbalens vertikale arm og lag videoinnhold optimalisert for sosiale medieplattformer. Sammenlignet med portrettmodusene til andre gimbals, er gimbalrotasjonsvinkelen til RS 3 Mini i Native Vertical-modus kraftig utvidet. Den tilbyr til og med samme kontrollopplevelse som i horisontal modus. Det er også enkelt å filme i Upright, Underslung, Flashlight og andre driftsmoduser.

NATOs utvidelsesport

RS 3 Mini er utstyrt med en NATO-port for å støtte installasjon av tilbehør som håndtak, eksterne blitser og skjermer, noe som muliggjør flere konfigurasjoner og større fleksibilitet.

Bluetooth-lukkerkontroll

RS 3 Mini kommer med den samme Bluetooth-lukkerkontrollen som debuterte på RS 3 Pro. Denne funksjonen støtter vanlige speilløse kameramodeller og gjør at RS 3 Mini automatisk kobles til et kamera igjen etter den første sammenkoblingen. Etter Bluetooth-paring kan du styre videoopptaket og bildeopptaksfunksjonene til kameraet ditt direkte via opptaksknappen på gimbalen. Når du bruker et Sony-kamera med et støttet digitalt objektiv, kan du kontrollere objektivets optiske eller digitale zoom direkte via fronthjulet, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

Tryck på M-knappen för att växla mellan olika fotograferingslägen

Gimbal-modusbryter

Trykk på M-knappen forfor å bytte mellom PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) og FPV-modus. Fotografer kan også tilpasse sporingshastigheten og andre parametere til RS 3 Mini på berøringsskjermen, noe som gir en jevnere og mer intuitiv opptaksopplevelse.

1,4" fullfarge LCD-berøringsskjerm

RS 3 Mini har en 1,4-tommers berøringsskjerm i full farge med nytt brukergrensesnitt. Juster de fleste funksjonene uten appen og få tilgang til vanlige innstillinger raskt og intuitivt.

Fokusering på hjulet foran

Som resten av DJI RS-serien har RS 3 Mini et ergonomisk hjul foran som roteres for å justere fokus, ISO, blenderåpning, lukker og andre parametere. Kontroller bevegelsen til gimbalens tre akser med hjulet for en mer effektiv solo-opptaksopplevelse.

Ta bilder i 10 timer i strekk

Det integrerte batterigrepet støtter opptil 10 timers kjøretid, og gir nok kraft til å dekke opptaksbehovene ved bruk hele dagen. Lad RS 3 Mini på så lite som 2,5 timer for raskt å komme tilbake til opptak. Du kan til og med bruke den mens du lader.

Leveres med

 • DJI RS 3 Mini
 • USB-C Charging Cable (40 cm)
 • Quick-Release Plate
 • Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)
 • Screw Kit 1/4"-20
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.