DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
Artikkelnummer: 1057031

DJI Avata

Hybrid FPV drone uten fjernkontroll

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Film i 4K og opptil 60 bilder per sekund
 • Kamera med ultravidvinkel og avansert bildestabilisering
 • Innebygd propellbeskyttelse, sensorer og nødstopp for maksimal sikkerhet
6 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Opplev en ny flyopplevelse med FPV-hybriddronen DJI Avata. DJI Avata er en kompakt drone som gir en flott flyopplevelse og skarpe 4K-videoer. Fly og ta opp videoer i spektakulære vinkler og i høy hastighet, gå inn i rom og miljøer der du ikke kunne fly før. Med DJI Avata filmer du i 4K opptil 60 bilder i sekundet og i 2,7K kan du filme for å kunne lage fine slow motion-sekvenser midt under flyturen. Oppdag friheten og mulighetene til DJI Avata!

Fordeler

 • Film i 4K og opptil 60 bilder per sekund
 • Brukes med DJI Motion Controller, DJI Goggles 2 eller DJI FPV Goggles V2
 • Kamera med 1/1,7" sensor og 12 megapiksler
 • Avansert bildestabilisering - RockSteady 2.0 og HorizonSteady
 • Film dramatiske utsikter med ultravidvinkel (155 graders synsvinkel)
 • Innebygd propellbeskyttelse, sensorer og nødstopp for maksimal sikkerhet
 • Maksimal hastighet på 27 m/s og opptil 18 minutters batterilevetid
 • Kompakt drone som veier 410 gram
DJI Avata drönare

Drone med 4K-kamera og bredt synsfelt

DJI Avata er utstyrt med et kamera som har en 1/1,7-tommers 12-megapiksel CMOS-sensor og gir DJI Avata 4K ultravidvinkelopptak med en lyssterk blenderåpning på f/2,8. DJI Avata kombinerer flyegenskapene til FPV-dronen med høykvalitets bildeytelse som leverer eksepsjonell video- og bildekvalitet. De fleste kameradroner har et synsfelt (FOV) på omtrent 84°, men med DJI Avata får du hele 155. Dette brede perspektivet lar deg oppleve objekter nærmere enn det vi ser med egne øyne, og skaper imponerende og dramatiske bilder og videoer.

Stabile videoer og oversikt med stabilisering

For at du skal få skarpe bilder og stabile videoer har DJI Avata avansert bildestabilisering – både RockSteady 2.0 og HorizonSteady. Stabiliseringen åpner for en verden av filmatiske muligheter ved å redusere kamerarystelser og sikre jevn ultra-HD-video. Selve kameraet har en mekanisk gimbal som stabiliserer kameraet vertikalt for å gi ytterligere stabilitet i videoene dine.

DJI Avata drönare

Kreativ flytur med full kontroll

Ta helt unike bilder og videoer mens du suser mellom grener, under broer, gjennom korridorer og film på tidligere utilgjengelige steder. Skulle droner havne opp ned kan du bruke Turtle-modus som hjelper droner i riktig retning. Hvis DJI Avata havner på ryggen, aktiver Turtle-modus med noen få enkle trykk og se den komme opp i riktig retning.

Nedovervendte sensorer for lav høyde eller innendørs flyging

I tillegg til den innebygde propellbeskyttelsen har Avata ”binocular vision" nedover og ToF infrarød sensor for enda bedre sikkerhet. Disse sensorene oppdager hindringer under og lar deg fly DJI Avata i lave høyder eller innendørs.

Nødstopp - panikkknappen for maksimal sikkerhet

Nyt opplevelsen med mindre flyangst. Bevegelseskontrollenhetens nødbremseknapp lar deg stoppe på utrolig kort avstand. Trykk på nødbremsknappen hvis du støter på en situasjon som krever bråstopp. Avata vil sveve på plass, noe som reduserer risikoen for potensielle ulykker. Dronen støtter naturligvis RTH (Return to home) for å gi deg ekstra beskyttelse når batterinivået er lavt eller signalet synker.

Videooverføring du kan stole på

DJIs O3+ videooverføring og 2T2R rundstrålende antenner gir dronen en uovertruffen stabilitet og rask opplevelse under flyturen. Du kan nyte en skarp og jevn sanntidsvisning i brillene dine, selv i støyende omgivelser.

Drone kompatibel med flere fjernkontroller

DJI Avata er kompatibel med DJI Motion Controller, DJI Google 2 og DJI FPV Goggles V2, som hver gir deg forskjellige muligheter. Hvis du ikke er sikker, kan du prøve flysimulatoren (DJI Virtual Flight-appen) for å skjerpe ferdighetene dine eller prøve forskjellige flymoduser som vil tilby visuelle effekter og nye muligheter. DJI Virtual Flight-appen fungerer på både datamaskiner og smarttelefoner og inkluderer en rekke simulerte scenarier. Du kan trene innendørs eller utendørs, finpusse ferdighetene dine og bli en mesterpilot trinn for trinn.

DJI Avata FPV-drönare

Leveres med

 • DJI Avatar
 • DJI Avata Intelligent Flight Battery
 • Gimbalbeskyttelse
 • 6 x propeller (2 reservepropeller)
 • Gimbal/kamerabeskyttelse
 • Lader
 • USB-C til USB-C-kabel
 • Sekskantskrutrekker med fire skruer

Godt å vite! Denne dronen kommer uten fjernkontroll. Fjernkontroller kan kjøpes separat eller du kan kjøpe dronen i ferdige pakker med både drone og fjernkontroll.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen