Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Controller Cendence

DJI Controller Cendence

1033929
11 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

DJI Controller Cendence

Cendence er en fjernkontroll med innebygd lyssterk LCD-monitor for DJI Inspire 2 og Matrice 200. Med sin modulbaserte løsning er Cendence fremtidssikker, og den er kompatibel med tilbehør som DJI CrystalSky, DJI Tracktenna og DJI Focus.

Fordeler:

  • Tilpasningsbare knapper, spaker og ratt
  • Kompatibel med eksternt tilbehør
  • SDI og HDMI-utganger
  • LCD-display
  • Dual Operator Mode
  • Utskiftningsbare batterier

Med Cendence har du mulighet til å stille inn fjernkontrollen som du selv vil, med egne funksjoner for ulike knapper. For raske justeringer kan du skape snarveier som gir tilgang til en viss gruppe innstillinger, eller raskt komme til innstillinger du ofte bruker. Ved å holde nede en knapp og vri på innmatningshjulet kan du raskt få tilgang til innstillinger som lukkertid, ISO, blender og kontroll av gimbalen.

Praktisk tilbehør gjør Cendence enkel men kraftig. Med CrystalSky Mounting Bracket kan du montere DJI CrystalSky monitor og via CAN-porten kan du koble inn DJI Focus eller DJI Tracktenna. Fra SDI- og HDMI-utgangene får du mulighet til å skape en livesending av videomaterialet.

LCD-displayet på Cendence gir deg hele tiden informasjon om eksponering, flystatus, batteristatus på både drone og eksternt, signalstyrke og lignende. Du kan kjøre Cendence i Dual Operator-mode som både master og slave, sammen med en annen Cencende eller Inspire 2-kontroll.

Cendence bruker utskiftbare batterier av samme type som finnes i ClearSky-monitoren. Du kan også lade Cendence via ladeporten.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.