DJI FPV Drone only
Artikkelnummer: 1050811

DJI FPV Drone only

FPV – kun drone

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Super vidvinkel på 150° FOV
  • Videooverføring opptil 120fps med HD-kvalitet
  • S Flymodus som kombinerer manuell og forenklet kontroll
7 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DJI FPV kun drone

DJI FPV er en racingdrone med 150° FOV (synsfelt) og videooverføring i 120 fps med HD-kvalitet, som gir deg spennende flyvning på et helt nytt nivå. Den har et stilig og aerodynamisk design som tar seg frem med minimal luftmotstand. Designet skiller seg ut med sine sporty LED-lys og det tilpassbare lyset på armene. Den har tre forskjellige flymoduser og avanserte sikkerhetsfunksjoner, noe som gjør den enklere å kontrollere enten du er nybegynner eller mer erfaren FPV-pilot.

Fordeler

  • Super vidvinkel på 150° FOV
  • Videooverføring opptil 120fps med HD-kvalitet
  • S Flymodus som kombinerer manuell og forenklet kontroll
  • Nødbrems, hover og return-to-home for sikker flyvning
  • Video med oppløsning i 4K 60fps
  • Flyhastighet opptil 140 km/t

Fengslende flyopplevelse

Med DJI FPV Briller V2 og supervidvinkel på 150 ° FOV, tas flyvningen til nye høyder. Brillene har lav latency og lar deg følge droneflyvningen din i sanntid – alt for en bedre opplevelse. Med videooverføring i HD-kvalitet og 120fps får du en myk og jevn opplevelse.

Droner for nybegynnere og fagfolk

DJI FPV droner har tre forskjellige flymoduser som gir deg en trygg flytur enten du er en erfaren FPV pilot eller nybegynner:
  • Sport – Hybrid flymodus som kombinerer manuell kontroll med forenklede kontroller fra tidligere DJI-droner.
  • Normal – Perfekt modus for nye brukere der du får tradisjonelle flykontroller med DJI-sikkerhetsfunksjoner som hindringsdeteksjon.
  • Manuell – Full og ubegrenset manuell kontroll. Her kan du justere alle parametere og tilpasse flyvningen helt selv.

Sikkerhetsfunksjoner som du kan stole på

Det kan være fint å ha sikkerhetsfunksjoner som gir en trygg flytur både som nybegynner og mer erfaren FPV-dronepilot. DJI FPV droner har to funksjoner som gir deg økt sikkerhet – nødbrems og hover (svevefunksjon). Ved å trykke på knappen på fjernkontrollen stopper dronen på bare noen få sekunder og svever stabilt. I tillegg har den belysning under slik at du enkelt kan se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH) som hjelper dronen tilbake til deg ved for eksempel lavt batteri, og at den har en sensor som oppdager hindringer både forover og nedover. Alt dette sikrer en trygg flyopplevelse uansett hvilken modus eller hastighet du flyr i.

Lag video av høy kvalitet

DJI FPV droner leverer ikke bare kraft mens de flyr, de har også en 1/2.3 "sensor på 12MP som kan ta opp 4K60fps video i opptil 120 Mbps samt stillbilder i 4K-oppløsning. Kameraet fanger alle detaljer og gir deg video som er like spennende som selve flyturen. Takket være 4x slow motion, RockSteady bildestabling og forvrengningskorreksjon, får du et solid resultat uansett hvordan du flyr dronen din.

OcuSync 3.0

DJI FPV er en drone med unike flyegenskaper som også stiller krav til videooverføringen. DJI O3 har blitt tilpasset for å møte disse kravene og gir deg klar videooverføring med en rekkevidde på opptil 10 km og minimum latency på 28ms. Dronen støtter automatisk veksling mellom frekvenser på 2,4 og 5,8 GHz, noe som gir en bithastighet på opptil 50Mbit/s. Dette reduserer risikoen for forstyrrelser og komprimeringsartefakter.

Leveres med

  • DJI FPV erstatningsdrone
  • DJI FPV Propellers x4
  • DJI FPV Gimbal Protector
  • DJI FPV Battery

OBS! Dette er en erstatningsfrone. FPV Gimbal camera, FPV Goggles og FPV Remote Controller 2 følger ikke med!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.