DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
Artikkelnummer: 1055071

DJI Matrice 30

Bedriftsdrone for alle typer prosjekter

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 48 MP tele 1/2 CMOS-sensor med 16 x optisk zoom, 200x digital zoom
 • 12 MP vidvinkel 1/2 CMOS-sensor
 • Laser Range finder
93 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Matrice 30 er en tilpasningsdyktig plattform som er klar for alt. Matrix 30 er fullpakket med høyteknologisk utstyr for å hjelpe med de vanskeligste og mest avanserte prosjektene. Matrix 30 har en laseravstandsmåler, et 48 MP zoomkamera og et 12 MP vidvinkelkamera. Begge kameraene har 1/2 tommers CMOS-sensorer og kan ta opp 4K 30FPS-video. Begge modellene drar også nytte av et forbedret FPV-kamera som tilbyr forbedrede detaljer i lite lys, slik at piloter kan gjenkjenne horisonten under nattflyvninger.

Fordeler

 • 48 MP Tele 1/2 CMOS-sensor med 16x optisk zoom, 200x digital zoom
 • 12 MP vidvinkel 1/2 CMOS-sensor
 • Laser avstandsmåler
 • Flyr opp til 23 meter per sekund
 • Kan brukes i -20 grader til +50 grader
 • Tåler opptil 15m/s vindmotstand
 • Fly i regn, snø og storm med IP55-klassifisering

Fly trygt

Med sensorer i seks forskjellige retninger er Matrice 30 både trygg og enkel å fly. Den holder styr på hvor den er og om det er gjenstander i nærheten som den da varsler. Fordi Matrice 30 har en fantastisk god zoom, reduserer den risikoen for å havne for nært et objekt.

Komplett med to kameraer og laser

Matrice 30 har alt du trenger for et vellykket oppdrag, den har to kameraer, et vidvinkelkamera med 12 MP 1/2 CMOS-sensor med et 24 mm objektiv som kan filme opptil 4K 30fps og et 48 MP teleobjektiv med 1/2 CMOS sensor med 16 x optisk zoom og 200 x digital zoom og du kommer tett på alle typer objekter. Ta bilder i 8K-oppløsning og ta opp til 4K 30 fps. Med Laser Range Finder kan du finne nøyaktige koordinater for raskt å vise hvor en person eller et objekt er. Du kan bruke laseren mellom 3m - 1200m.

Fotografer og dokumenter selv om natten

Smart Low Light Photo gir deg muligheten til å fotografere og dokumentere med de beste resultatene, selv under mørke forhold. Takket være Smart Low Light Photo tar M30 de fleste bildene som den deretter kompilerer til et lyst og detaljert bilde.

Ekstreme muligheter i kompakt formfaktor

Matrice 30 er utrolig liten for sin kompetanse. Du kan enkelt pakke dronen med RC Plus-kontrollen og batteriene i en ryggsekk, fleksibel nok til å ta med deg på alle forskjellige oppdrag. Med praktisk talt ingen forberedelsestid kan du være i gang på sekunder.

Fly lenge og effektivt

Matrice 30 bruker to TB30 batterier, disse gir en flytid på 41 minutter. Du kan bytte batteriene ett om gangen slik at du slipper å slå av dronen under batteribyttet. Du får også BS30 batteristasjon, som rommer totalt 8 batterier. BS30 er smart og lader opp batteriene omtrent et par om gangen, så du bør alltid ha et par batterier klare for oppdraget ditt. Med tre forskjellige lademoduser tar du bedre vare på batteriene dine og lar dem leve lenger. Velg mellom Standard, Saving Mode eller Ready to fly-modus. Standard lader et par batterier om gangen, Sparmode lader langsommere, men er snillere mot batteriene. Flyklar-modus er utviklet for redningsarbeid eller krevende situasjoner der BS30 lader opp batteriene raskere og lader hvert par til 90 % slik at du kan fortsette flyturen så raskt som mulig. BS30 kan lade et par batterier opptil 90 % på omtrent 30 minutter.


Trygg og pålitelig

Dual-vision- og ToF-sensorer vises på alle seks sider av dronen og holder den og oppdraget ditt trygt. Den innebygde ADS-B-mottakeren gir raske varsler om alle innkommende bemannede fly i nærheten.

Forbedret overføring

Fire innebygde antenner støtter OcuSync 3 Enterprise, som muliggjør trippelkanals 1080p videooverføring og sømløs veksling mellom inngangsstrømmer, selv i komplekse miljøer. Forbedre forbindelsen din med DJI Cellular Module, en valgfri 4G-dongle som støtter stabil videooverføring i komplekse eller eksterne arbeidsmiljøer.

Kontrollen for Enterprise-piloter

DJI RC PLUS er en større kontroll, større skjermområde gjør det lettere å se detaljene. Lettere å holde og fremfor alt lettere å manøvrere din M30. Med IP54-beskyttelse trenger du ikke bekymre deg for dårlig vær, men du kan trygt fly og stå i all slags vær, kaldt og varmt. Med to avtakbare antenner, innebygget 4G både internt batteri og eksternt batteri som du kan bytte på fly og 65W hurtiglading via USB-C, har RC plus alle forutsetninger for å håndtere alle dine oppdrag. RC Plus bruker WB37-batterier.

Sørg for at alle i oppdraget eller prosjektet ditt er synkronisert

FlightHub 2 er en skybasert tjeneste som samler all informasjon fra M30 og gjør den tilgjengelig for alle i teamet ditt. Du kan enkelt få tilgang til tjenesten via en nettleser og motta en oppdatering som gjøres i sanntid. Send pin-points eller merk en overflate for å lede redningsteamet eller kollegene dine til rett sted.

Bruk funksjoner som f.eks

 • 2,5D Base Map
 • One-Tap Panorama Sync
 • RGB eller Infrarøde kart
 • Cloud mapping

Leveres med

 • DJI Matrice 30
 • BS30 Batteristasjon
 • DJI RC Plus
 • Bag
 • DJI Pilot 2
 • DJI FlightHub 2 (+3 måneders abonnement)
 • DJI Care Enterprise - Basic (1 års plan)


Godt å vite! Batterier, TB30, selges separat.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen