Mavic 2 Part10 batterilader hub

DJI Mavic 2 Part10 batterilader hub

1040774
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

DJI Mavic 2 Part10 batteriladerhub

Batteriladningshub til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom.

Fordeler

  • Lader opp til fire batterier samtidig
  • Ladningsprioritert
  • Sammenleggbar og portabelt design

Portabel batterihub med laddningsprioritet

Lad opptil fire batterier gjennom hubben. Det batterier som har mest strøm igjen prioriteres først, slik at du ikke trenger å vente lenger enn nødvendig på å få ett batteri ferdigladet.

Kompatibel med

Leveres med

  • DJI Mavic 2 Part10 batteriladerhub

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.