DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
DJI Mavic 3 Classic
Artikkelnummer: 1057704

DJI Mavic 3 Classic

Drone med gode flyegenskaper og kamera med høy kvalitet

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 4/3 CMOS Hasselblad kamera
 • 5.1K videoopptak, DCI 4K/120fps og 10-bits D-Log fargeprofil
 • Utvidet flytid opp til 46 min med 15 km videooverføring
14 389 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med gode flyegenskaper og et profesjonelt 4/3 CMOS-kamera fra Hasselblad, leverer Mavic 3 Classic utrolige opptak med høy oppløsning. Opplev jevne og stabile flyturer med minimal risiko for kollisjoner med 360 graders hindringsdeteksjon. Selv nye piloter kan fly trygt og sikkert mens de lager stødige og høyoppløselige videoer selv i kompliserte scenarioer. Ta med Mavic 3 Classic på ethvert eventyr for å lage uforglemmelig innhold.

Fordeler

 • 4/3 CMOS Hasselblad kamera
 • Utvidet flytid opp til 46 min
 • 5.1K videoopptak
 • DCI 4K/120 fps
 • 10-bits D-Log fargeprofil
 • Omnidireksjonell hindringsdeteksjon
 • 15 km Videooverføring
 • 1080p/60fps FHD Live-feed med høy bildefrekvens
 • ActiveTrack 5.0Arven fortsetter

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har tilpasset L2D-20c-kameraet for DJI Mavic 3 Classic, og bygget inn en profesjonell 4/3 CMOS-sensor i en elegant og kompakt form. Hasselblads avanserte kamerateknologier brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og tar bildekvaliteten til et helt nytt nivå. Du får opptil 20 megapiksler stillbilder, 12,8 stopp dynamisk rekkevidde som gir deg flotte detaljer både på lave og høye dager. En utrolig lyssterk sensor med blenderåpning som kan justeres mellom f/2.8-f/11, som gir deg alle muligheter for det perfekt eksponerte bildet. Kameraet har en tilsvarende brennvidde på 24mm som gir deg et fantastisk bredt og vakkert bilde og sammen med DJIs autofokussystem "Vision Detection Auto Focus" (VDAF) gir Mavic 3 Classic deg ikke bare en vakker utsikt, men også en skarp og fokusert bilde.

Lær mer om Hasselblads ikoniske kamerateknologier

4/3 CMOS
En større bildesensor gir ikke bare Mavic 3 Classic høyere oppløsning og dynamisk rekkevidde, den minimerer også støy mer effektivt i miljøer med lite lys.

12,8-stopp dynamisk område
4/3 CMOS-sensoren kommer med et dynamisk område på 12,8 stopp for å beholde flere detaljer i høylys og skygger, og løfter bilder til et profesjonelt nivå.

Justerbar blenderåpning
Justerbar blenderåpning er tilgjengelig for å møte flyfotografens behov i en rekke lysscenarier.

Bred 84° FOV
Det 24 mm-ekvivalente autofokusobjektivet veier bare 12,5 gram og har en 84° FOV for å fange flere detaljer med skarp skarphet.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)

Hasselblad-kameraet på Mavic 3 Classic har VDAF-teknologi, som fungerer med flere synssensorer for å utnytte avstandsdata og optimalisere fokuseringshastigheten.

Hasselblad Natural Color Solution
Mavic 3 Classic har Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), som er resultatet av flere tiår med fotografisk erfaring. Dette sikrer levende nøyaktige naturlige farger som ser spektakulære ut selv uten forhåndsinnstillinger eller etterredigering.

Ikke behov for etterbehandling
Å stole på kompleks etterbehandling har aldri vært en del av Hasselblads filosofi. Basert på sensorenes pikselnivå sørger Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) for at naturlige og svært nøyaktige farger fanges opp, uansett hvor du fotograferer.

Pikselnivåkalibrering
For å sikre at Mavic 3 Classic fanger farger med den samme ikoniske kvaliteten som andre Hasselblad-kameraer gjør, tar L2D-20c-kameraet de samme strenge standardene, med hver piksel i sensoren kalibrert med HNCS innebygd.

Nøyaktige farger
Under fotografering vil RGB-fargedataene som mottas av sensoren konverteres gjennom Hasselblads unike bildebehandlingsalgoritme og fargebehandlingsmodus, som gir best mulig naturlige farger i enhver scene.

Mavic 3 Classic bruker sin profesjonelle bildeytelse til å ta opp videoer med høye oppløsninger og bildefrekvenser. Kameraet fanger også opp til en milliard farger takket være en 10-bits D-Log fargeprofil, som tilbyr naturlige fargegraderinger og avansert etterproduksjonsfleksibilitet.

Fly trygt med DJI Mavic 3 Classic

Fly trygt med 360 graders hindringsdeteksjon

Omnidireksjonell hindringsdeteksjon
De avanserte sikkerhetsfunksjonene til Mavic 3 Classic lar deg bruke mer av tiden din på å få det perfekte bildet. Flere vidvinkelsensorer fungerer sømløst med en høyytelses vision-databehandlingsmotor for nøyaktig å registrere hindringer i alle retninger og planlegge sikre flyruter for å unngå dem.

Avansert RTH
Fullfør enhver flytur på et høyt nivå med Advanced RTH, som lar Mavic 3 Classic automatisk bestemme den optimale ruten tilbake til hjempunktet og fullføre en sikker returflyvning på egen hånd. Enten den aktiveres av brukeren eller utløses av signaltap, kan Mavic 3 Classic enkelt gå tilbake til hjemmepunktet.

Nyt flyturen

APA 5.0
Mavic 3 Classic gjør også det morsommere å fly med opptak som ikke lenger blir avbrutt av hindringer underveis. Når Mavic 3 Classic flyr, registrerer den kontinuerlig gjenstander i alle retninger og unngår dem jevnt og raskt. Nyt flyturen uten å bekymre deg for kollisjon, selv når du flyr i kompliserte miljøer. Dette hjelper deg med å ta opp stabile og jevne opptak selv når du møter hindringer. Utfør hvert trinn fra ruteplanlegging til komposisjon og ta opp en hyperlapse-video, alt under en enkelt flytur. Mavic 3 Classics vindmotstand er 50 % sterkere enn forgjengeren, ved hjelp av et mer effektivt fremdriftssystem og et batteri med høy kapasitet gir den deg en utrolig flytid på opptil 46 minutter.

Fly lengre, se mer
Med en overføringsrekkevidde på opptil 15 km flyr Mavic 3 Classic ikke bare lenger, den overfører også signaler med høyere stabilitet og mindre videoforsinkelse, noe som gir deg større trygghet under flyturen.

FullHD overføring
Mavic 3 Classic er den første DJI-dronen som er i stand til å streame live med 1080p/60fps. Dette betyr at kameravisningen vises med en oppløsning nær det kameraet faktisk tar opp. Det gjør også Mavic 3 Classic mer lydhør for kontrollen din.

DJI Cellular Transmission Dongle

Med mobiloverføringsdongelen tilkoblet kan Mavic 3 Classic bytte til 4G-nettverk for jevn, stabil tilkobling når O3+-signaler blokkeres av bygninger, trær eller andre strukturer. Under flyging koordinerer O3+-overføringssystemet med 4G-overføring og bytter sømløst for å sikre en uavbrutt fotoopplevelse.

Høypresisjonsposisjonering
Høypresisjonsposisjonering gjør Mavic 3 Classic utrolig stabil under sveving. Dette sikrer krystallklare bilder, forbedrer bilder med lang eksponering og hjelper deg å ta bedre timelapse- og hyperlapse-videoer.

Leveres med

 • Mavic 3 Classic
 • Mavic 3 Intelligent Flight Battery
 • Mavic 3 Low-Noise Propellers (par) x3
 • Mavic 3 Oppbevaringsdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen