Mavic low-noice quick-release 8331-propeller

DJI Mavic low-noice quick-release 8331-propeller

1037531
179 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lavlydspropeller til Dji Mavic Platinum

8331-propellene har et moderne, aerodynamisk design, noe som gir Mavic Pro-serien en imponerende redusering av lydnivået. Sammen med Mavic Pro Platinum får du opptil 4dB (60%) lavere lydnivå under start og landing, samt at flytden øker til 30 minutter. 8331-propellene fungerer også med Mavic Pro, men gir ikke like kraftig forbedring.

Fordeler:

  • Stillere flyvning
  • Lenger flytid

Kompatibel med:

OBS! Ikke kompatibel med Mavic Propeller Cage.

Leveres med:

  • 2stk 8331 propeller
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.