DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery
DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery
Artikkelnummer: 1049835

DJI Mini 2 Intelligent Flight Battery

Mini 2 Intelligent Flight Battery

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Gir 31 minutter med flytid
  • Innebygd batteriovervåking
  • Gir stabil energioverføring
688 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Mini 2 Intelligent Flight Battery

Litium-ion-batteri med høy energitetthet, spesialdesignet for DJI Mini 2. Denne typen batteri reduserer vekten på batteriet, samtidig som det gir opptil 31 minutters flytid. Innebygd i batteriet er DJIs Intelligent Battery Management System, som overvåker kapasitet og battericellestatus. Batteriet gir stabil energioverføring og nøyaktig beregning av gjenværende batterilevetid.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.